Esteu aquí

Conveni per plantar 400 arbres de ribera en un terreny públic

Com a part d’un conjunt de mesures ambientals que ajudin a compensar les emissions de CO2 d'Hospital Plató Fundació Privada.

dimarts, 24 febrer, 2009 - 12:50

L'Ajuntament del Prat, la Fundación Más Árboles i Hospital Plató Fundació Privada han signat un conveni de col·laboració per desenvolupar una actuació de millora ambiental en un bosc del municipi del Prat, com a part d’un conjunt de mesures ambientals que ajudin a compensar les emissions de CO2 d'Hospital Plató Fundació Privada.

L’actuació consistirà en una plantació d’arbres i arbustives en un terreny de titularitat pública ubicat en la zona del municipi que el departament de Medi Ambient de l’Ajuntament del Prat concretarà, i seguint les prescripcions tècniques que indiqui l’estudi elaborat per a aquesta actuació, inclourà els següents apartats: neteja i estructuració del terreny; plantació consolidada d’un número aproximat a 400 peus d’arbres, arbustos i herbàcies, amb espècies definides per criteris d’integritat ecològica i adaptació al medi. Aquesta opció generarà el Bosc d'Hospital Plató Fundació Privada i una placa identificativa; i manteniment i seguiment de la restauració durant un termini mínim de 4 anys.

Compartir

Noticies relacionades

Guinguetes platja

divendres, 17 setembre, 2021 - 12:15

Les guinguetes de la platja modifiquen els seus horaris pels últims dies de temporada de bany

La qualitat de l’aigua continua sent excel·lent pel bany segons les darreres...
Projecte Sorell

dijous, 16 setembre, 2021 - 08:30

El programa SORELL aconsegueix estalviar més de 20.000 kg anuals de paper en llibres de text

La iniciativa, a més, permet abaratir la tornada a l’escola un 85% a les...

dilluns, 13 setembre, 2021 - 14:45

Obres de millora a les escoles

Durant l’estiu, l’Ajuntament ha realitzat diverses actuacions per tal de...