Esteu aquí

Controls d'alcoholèmia el proper cap de setmana

Els dies 13, 14 i 15 de març, a càrrec de la Policia Local del Prat

dimecres, 11 febrer, 2004 - 19:48

El proper cap de setmana la Policia Local del Prat, seguint les directrius establertes des del Servei Català de Trànsit, coordinadament amb els Mossos d'Esquadra i les policies locals de Catalunya, efectuarà controls d'alcoholèmia en diferents punts de la ciutat.

Aquests controls són una de les mesures de vigilància que tenen com a objectiu la prevenció de conductes de risc en la conducció per la pròpia presència del control i la detecció de conductors que no compleixen amb la normativa vigent i que suposen un perill per la circulació d'altres ciutadans, ja siguin conductors o vianants, així com per ells mateixos i pels seus acompanyants.

Els controls d'alcoholèmia continuaran sent, durant l'any 2004, una de les prioritats de la Policia Local en la lluita contra l'accidentalitat, així com el control de la velocitat i la utilització dels mecanismes de seguretat passiva (cinturó de seguretat del conductor i ocupants del vehicle, mecanismes de retenció infantil i el casc homologat en les motos).

 

Compartir

Noticies relacionades

Espigolada

divendres, 22 octubre, 2021 - 12:30

Èxit de participació a l’espigolada popular

Gairebé una vintena de persones han participat a una de les primeres...
Visita Uralde 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 19:30

Diverses personalitats polítiques s'informen sobre el terreny dels valors del Delta del Llobregat i la importància de preservar-lo

Atenen una crida de l'alcalde del Prat, Lluís Mijoler, que ha convidat entre...

dijous, 21 octubre, 2021 - 16:15

Comença la instal·lació de plaques fotovoltaiques als equipaments municipals

A l’escola Charles Darwin s’està realitzant una prova pilot i el projecte...