Esteu aquí

Controls d'alcoholèmia de la Policia Local de cara a les festes

TEMES: Urbà

Atenent l'increment del consum de begudes alcohòliques en sopars i celebracions

dimarts, 11 desembre, 2012 - 10:32

Dins del programa de controls preventius d’alcoholèmia coordinats pel Servei Català del Trànsit i establerts, de manera conjunta, pels Mossos d’Esquadra de trànsit i les policies locals de Catalunya, la Policia Local del Prat efectuarà, de forma aleatòria, en diferents punts de la ciutat i en horari de matí, tarda i nit diferents controls durant tots aquest dies propers a les festes nadalenques, atenent que es detecta un augment del consum de begudes alcohòliques que, per tant, pot generar un risc en la conducció. 

Els controls d’alcoholèmia són una de les prioritats en la lluita contra l’accidentalitat, així com el control de la velocitat, l'atenció permanent a la conducció (utilització de telefonia mòbil o altres elements que puguin distreure al conductor) i la utilització dels mecanismes de seguretat passiva (cinturó de seguretat del conductor i ocupants del vehicle, mecanismes de retenció infantil i el casc homologat en les motos i ciclomotors).

Sancions
Conduir amb una taxa d’alcoholèmia superior a la permesa pot comportar, a més de ser denunciat administrativament, la pèrdua de fins a 6 punts del permís de conduir. Si el grau d’alcoholèmia del conductor és elevat i supera els 0.6 mgr/l pot ser imputat en un delicte contra la seguretat vial.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 20 juny, 2019 - 13:00

El Passeig Marítim del Prat, guardonat als Premis FAD d’Arquitectura

Ha guanyat en la categoria de Ciutat i Paisatge

dijous, 20 juny, 2019 - 11:00

Dilluns 24 de juny, tall d'autobusos a la pl. de la Vila i l'estació

El dilluns 24 de juny, amb motiu del Concert de Sant Joan que se celebrarà a la pl. de la Vila, els autobusos PR1, PR3 i L78 veura...

dimarts, 18 juny, 2019 - 10:00

Autobús especial nocturn a la platja per la revetlla de Sant Joan

El passeig de la platja es tancarà al trànsit