Esteu aquí

Control policial de les actituds incíviques

La Policia Local inicia una campanya de control dels usos dels espais públics del Prat.

dimarts, 24 gener, 2006 - 14:55

A partir de dimecres, dia 25 de gener, i fins el dia 8 de febrer, la Policia Local del Prat durà a terme una campanya de  control dels usos dels espais públics.

Els carrers, les places, els jardins de la nostra ciutat són objecte, a vegades, d'actituds poc cíviques d'una minoria de ciutadans que alteren la normal convivència de la resta, creant molèsties, produint danys o, simplement, utilitzant incorrectament aquests espais.

És per això que, durant aquest dies, es prioritzarà, per part dels agents, el control d'aquests llocs per intentar detectar i corregir aquestes infraccions.

Bàsicament es controlarà l'ús dels espais públics per part dels propietaris dels gossos i els seus animals, l'ús incorrecte del mobiliari urbà, l'ocupació de la vorera de manera incorrecta en operacions de càrrega i descàrrega de mercaderies, la col·locació sense autorització i/o en llocs no autoritzats de publicitat i l'alteració del descans veïnal

Aquesta campanya es troba dins de la planificació anual del control dels espais públics de la Policia Local per a corregir les actituds incíviques.

Compartir

Noticies relacionades

Espigolada

divendres, 22 octubre, 2021 - 12:30

Èxit de participació a l’espigolada popular

Gairebé una vintena de persones han participat a una de les primeres...
Visita Uralde 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 19:30

Diverses personalitats polítiques s'informen sobre el terreny dels valors del Delta del Llobregat i la importància de preservar-lo

Atenen una crida de l'alcalde del Prat, Lluís Mijoler, que ha convidat entre...

dijous, 21 octubre, 2021 - 16:15

Comença la instal·lació de plaques fotovoltaiques als equipaments municipals

A l’escola Charles Darwin s’està realitzant una prova pilot i el projecte...