Esteu aquí

Construint IntersECCions

Trobades amb els centres educatius, equipaments i entitats culturals per avaluar-ne la col·laboració

divendres, 12 abril, 2019 - 17:30

Durant els mesos d’abril i maig des d’IntersECCions estem fent una ronda de trobades amb els centres educatius, els equipaments culturals i les entitats culturals per avaluar conjuntament els projectes que es desenvolupen de forma col·laborativa en el marc del programa.

Aquestes trobades tenen com a objectiu conèixer millor el funcionament dels projectes a partir de l’escolta i la valoració de totes les parts que fan possible el seu desplegament, identificant què funciona i què es pot millorar d’acord amb l’especificitat de cada projecte. En aquest espai de trobada  recollim valoracions i comentaris i alhora aprofundim en el plantejament d’alguns aspectes cabdals del programa.

Ens fixem en quatre dimensions: el marc cooperatiu que s’estableix entre tots els participants, els aspectes organitzatius relacionats amb la coordinació i el treball en xarxa per part de cada centre educatiu i equipament cultural, l’oportunitat de reforç i/o impuls de la innovació pedagògica i la sostenibilitat dels processos que es desenvolupen. Alhora aquests aspectes els posem en relació amb les diferents fases dels projectes: el disseny, els espais de formació i coordinació, el treball directe amb l’alumnat i, en darrer terme i de manera més genèrica, tot el que té a veure amb les accions de comunicació i informació sobre el programa.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 18 setembre, 2019 - 13:30

El Parc Nou del Prat acull l’11è Festival Esperanzah! de l’11 al 13 d’octubre

La programació completa del festival solidari de música i cultura es va...

dimarts, 17 setembre, 2019 - 12:30

El Lloro ofereix suport per a la complementació de beques del Ministeri d'Educació per a estudiants

Sessions els dies 17, 18 i 19 de setembre

dimarts, 17 setembre, 2019 - 11:00

Guia sobre justícia global, igualtat de gènere i drets humans per al professorat de secundària

Perquè el professorat disposi d'una eina per avançar en la formació proactiva...