Esteu aquí

Comunicat de l'Ajuntament del Prat sobre el canvi de nom de l'aeroport

divendres, 21 desembre, 2018 - 15:00

Respecte del canvi de nom de l'aeroport del Prat anunciat avui pel Govern espanyol, l'Ajuntament del Prat ha emès el següent comunicat:

En referència a les declaracions en roda de premsa de la ministra portaveu Isabel Celaá pel que fa a l’anunci de canvi de nom de l’aeroport del Prat, segons les quals el Consell de Ministres, reunit avui extraordinàriament a Barcelona, ha aprovat anomenar-lo Josep Tarradellas, Lluís Tejedor, alcalde del Prat,  confirma que, efectivament, la decisió li ha estat comunicada oficialment aquest mateix matí per la ministra de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet. En la conversa, la ministra ha informat Tejedor que el nom oficial de l’aeroport passarà a ser Barcelona-El Prat-Josep Tarradellas.

L’Ajuntament del Prat considera que aquesta decisió s’inscriu dins l’àmbit del simbolisme en les actuals relacions Catalunya - Espanya i, per tant, el consistori i la ciutadania seguiran anomenant-lo Aeroport del Prat. Per aquesta raó, l’Ajuntament no contribuirà en cap polèmica a l’entorn d’aquesta iniciativa del govern de Madrid.

Compartir

Noticies relacionades