Esteu aquí

Comunicat de l’Ajuntament del Prat en defensa de l’autogovern i de les institucions de Catalunya

casadelavila

dijous, 21 setembre, 2017 - 14:15

L’Ajuntament del Prat de Llobregat condemna les actuacions judicials i policials que s’han produït a les institucions de Catalunya. Aquestes actuacions desproporcionades posen en perill llibertats i drets civils com els de manifestació, reunió i informació.

Reclamem el diàleg i la política com a eines per resoldre els conflictes amb respecte democràtic a totes les persones i institucions. Per tot això, exigim que cessin les detencions i actuacions policials a les institucions catalanes.

La ciutat del Prat, com el conjunt de la societat catalana, és plural i diversa, i ha demostrat sempre els valors de la convivència democràtica, la cohesió social i el rebuig a totes les formes d’intolerància.

És en aquest context que ens disposem a celebrar la nostra Festa Major que, com sempre, ha de ser una oportunitat per a la convivència, la tolerància i el respecte a la diversitat d’opinions, amb el ferm compromís amb els valors de la democràcia i la defensa de les nostres institucions.

Compartir

Noticies relacionades

Taula Reconstruccio

dijous, 23 juny, 2022 - 10:45

L’Ajuntament i els agents socials del Prat han executat el 94% de l’estratègia local per fer front a l’impacte de la covid acordada fa dos anys

La Taula de reconstrucció del Prat, integrada pels principals agents socials,...

dimarts, 14 juny, 2022 - 12:15

Consells davant de la pujada de les temperatures

Davant de l’increment de les temperatures, es recomana hidratar-se...
Plaques fotovoltaiques 2

dimarts, 14 juny, 2022 - 10:45

Un 65% de pratencs i pratenques aposten per la gestió pública de l’energia segons el darrer baròmetre municipal

Com en la primera onada del baròmetre (maig de 2021), l’Ajuntament torna a...