Esteu aquí

Compte enrere per la Festa Major del Prat

dijous, 30 juliol, 2015 - 10:30

Arribats a la segona quinzena de juliol els caps de molta gent del Prat ja s’alcen per començar a mirar a finals de setembre. I és que, saltant l’agost i les vacances, tornem amb el cap, els ulls i els cossos preparats per a la Festa Major.

Com sempre, el blog de Festa Major comença a posar-se a punt. A les xarxes socials alguns s’esmolen els dits per a la crítica o per donar-li als likes i el F5 no para d’actualitzar-se mentre es van publicant les propostes que ompliran durant 3 dies la ciutat de festa i gent al carrer. I res, ja tenim aquí el cartell de la Festa Major 2015.

Com sempre, intentem treballar per tal que tothom trobi el seu espai en aquesta festa. I per la part musical, la part que més ens toca, us ho diem.

Per això podreu escoltar als diferents escenaris propostes tant allunyades com Rosario i Oques grassesGuillem Roma i Morena TradipatxangaThe Big JamboreeAupaQuartetVenancio y los jóvenes de AntañoLax’n’bustoJoan Colomo i la radiofórmulaseguridad socialprojecte MUTJoan Miquel Oliver… I molts més que us deixem en aquesta llista de spotify en què no hi són tots però podeu tenir una bona mostra.

També us avancem que els dies de la Festa Major La Capsa estarà tancada, ens mudem als espais musicals!

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 29 juny, 2022 - 12:00

La fotografia ha tornat amb força a Jardins de la Pau

Des del retorn de l’oferta formativa, el centre cívic s'ha omplert de tallers...
unzip_lablaika22.jpg

dimarts, 28 juny, 2022 - 18:45

LAIKA- Laboratori de creació

Vasos comunicants entre espais d’aprenentatge
Activitats d'estiu al Prat

dilluns, 27 juny, 2022 - 10:45

Prop de 3.200 infants i joves participen en activitats d’estiu al Prat

En total, s’ofereixen 40 activitats d’estiu diferents, tant esportives com...