Esteu aquí

Compromís amb la transparència

divendres, 1 febrer, 2002 - 01:00

L'any passat, la nostra activitat política va estar marcada per la voluntat i el compromís d'establir vincles i canals de participació i col·laboració, d'informació, en definitiva, amb els ciutadans i les ciutadanes, i també amb les diferents entitats i col·lectius del Prat. Aquest any que comencem ens proposem continuar en la mateixa línia, d'una banda per mitjà del contacte directe, i, de l'altra, amb la revista que editem des de l'agrupació local, perquè aquest treball ens situa en la realitat en la qual ens trobem, i també perquè fins ara ha donat uns fruits molt positius.
N'és un exemple clar el resultat que ha donat la "línia oberta" des de la nostra revista, una iniciativa original al Prat que continuarem millorant i que els ciutadans ens han reconegut, pel seguiment que podem fer, amb ells, dels diferents temes que ens proposen, tant de caràcter personal com del barri o generals d'estratègies de ciutat, i per la possibilitat que tenen d'expressar directament les seves inquietuds.  Aquesta actitud de treball directe amb els habitants del Prat ha tingut el seu ressò directe en el debat al si de l'Agrupació i del Grup Municipal i a les instàncies municipals, competents en cada cas, a l'hora d'intentar buscar solucions. És el que va passar recentment, per exemple, amb l'important nombre de joves estudiants del Prat que ens van fer arribar les seves inquietuds i les seves propostes sobre la LOU, les quals, després de ser sotmeses a la necessària anàlisi, van acabar concretades en una moció plantejada pel Grup Municipal Socialista contra aquesta llei en el ple municipal. I el mateix va passar amb la situació a la qual es veuen sotmeses persones amb risc d'exclusió social, que així ens ho han fet saber, i que vam denunciar també en el ple, per la dificultat d'establir mecanismes amb vista a la seva inserció laboral davant la falta de voluntat i de mitjans de les administracions competents en aquests temes.  
D'altra banda, voldríem agrair la magnífica resposta rebuda en la campanya de recollida de joguines, que ha superat les expectatives més optimistes i ha portat l'alegria a moltes llars.      

José García
Portaveu del Grup Municipal del PSC 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 8 juliol, 2020 - 13:00

Activitats esportives a l'aire lliure per a la gent gran

Les activitats es fan cada dimecres del mes de juliol i són gratuïtes per...

dimecres, 8 juliol, 2020 - 09:30

32 professionals i voluntàries del programa Antenes reben formació per acompanyar el dol

L'objectiu és aprendre a detectar i a donar suport a les persones que han...
Oficina Integral d'Atenció Social 2

dimarts, 7 juliol, 2020 - 13:00

L’Oficina Integral d’Atenció Social del Prat, que va obrir a mitjans de maig per l’emergència de la Covid19, ha atès prop de 2.100 persones

L’Oficina Integral d’Atenció Social (OIAS) del Prat ja ha atès 2.090 persones...