Esteu aquí

Compartint aprenentatges amb les famílies i la ciutat 

divendres, 19 març, 2021 - 13:00

El programa Interseccions de la mà del Prat Famílies ha preparat dues propostes a partir de les quals compartir alguns dels aprenentatges que s’han anat fent al llarg d’aquests anys de desplegament del programa i que volen fer extensibles al conjunt de famílies i de ciutadania. Les dues xerrades es celebraran de forma telemàtica durant la pròxima setmana de març, els dies 22 i 23, desitjant que us agradin i que pugueu assistir. 

L'art de treballar els llibres de manera engrescadora

La primera de les propostes, que es celebrarà el proper dilluns 22 a les 18 h en format telemàtic, porta per títol “L’art de treballar els llibres de manera engrescadora”. Aquesta proposta neix de la voluntat dels diferents agents i projectes de l’àmbit lector del programa Interseccions (LECXIT, Biblioteca Antonio Martín) de poder fer extensibles coneixements pràctics i recursos que poden ser d’interès per les famílies. Impartida per l’expert en literatura infantil Marc Alabart s’aportaran diferents estratègies per explicar històries als infants i joves així com es podran conèixer diferents llibres i àlbums il·lustrats que poden resultar d’interès no només per engrandir l’imaginari literari sinó per compartir moments de lectura amb els fills i filles en un entorn de cura i comunicació. Accediu a aquest enllaç per sumar-vos.  

Vull que aprengui anglès

La segona de les propostes, que es celebrarà el dimarts 23 a les 17.30 h i es realitzarà també en format telemàtic, porta per títol “Vull que aprengui anglès”. Es tracta d’una xerrada on es compartiran diferents propostes, estratègies i experiències al voltant de com s’aprèn la llengua anglesa avui, a l’escola i fora d’ella. Accediu a aquest enllaç per sumar-vos, cal inscripció prèvia. 

L'aposta per treballar de la mà de les famílies i la ciutat

Al llarg dels cursos d’implementació del programa Interseccions han estat diversos els projectes que han comptat amb la col·laboració i la complicitat de famílies, veïnat i diferents persones vinculades al Prat. Des de la implicació de diferents entitats i famílies del barri de Sant Cosme en els projectes d’arts visuals i teatre a l’escola Jaume Balmes, a la participació d’AFA i AMPA en els processos de disseny i organització de projecte de ciutat com ara l’Spring Festival o la celebració de la Cantata, fins a la pràctica compartida a les aules fent conversa i creació literària amb alumnat i professorat de les escoles. 

El programa Interseccions, des dels seus inicis, ha treballat per incorporar el  conjunt de la ciutat en les diferents accions que plantegen i, sota aquesta voluntat, s’han organitzat les dues propostes a les que us convidem. Ja sigui en el processos de creació, disseny, desplegament i/o socialització, el programa Interseccions aposta per implicar les comunitats educatives, culturals i socials de la ciutat en la construcció i la pràctica de l’educació i la cultura a la ciutat.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 30 novembre, 2022 - 10:00

Espais de creació a L'Escola d'Arts en Viu

L'Escola disposa de places lliures per participar en els espais de creació...

dilluns, 28 novembre, 2022 - 15:00

La ciutadania pratenca s’aplega per mostrar el seu rebuig contra les violències masclistes

El passat 25 de novembre van tenir lloc a la nostra ciutat diferents aplecs ciutadans per condem...