Esteu aquí

Comencen les 'Passejades de proximitat' vinculades a la línia de cuina km.0 i sostenible

El Ribera impulsa rutes per l'entorn agrícola de la ciutat, dirigides a persones majors de 60 anys

dimecres, 21 abril, 2021 - 11:00

En el context actual, un dels principals objectius del Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa continua sent preservar les relacions entre les persones i amb les comunitats que ens envolten, posant especial atenció en aquells col·lectius més vulnerables a l'aïllament causat per la pandèmia.

Per això, aquest dilluns s'ha posat en marxa un cicle de  rutes a l'aire lliure, en les quals es faran passejades per a visitar projectes de la ciutat relacionats amb la sostenibilitat alimentària. Les rutes a peu estan vinculades al projecte de cuina del centre, en el qual una de les línies de treball és la cuina de proximitat i sostenible.

La proposta s'adreça a persones majors de seixanta anys i es fa en grups de màxim 6 persones (5 participants i 1 dinamitzadora). 

Aquest dilluns vam gaudir de la primera passejada, una ruta des del Ribera fins als Horts Lúdics, on vam conèixer el projecte de la mà d’algunes de les persones que en fan ús i que ens van compartir els seus coneixements així com el que ha significat per a elles formar part d'aquesta proposta comunitària. 

Les passejades de proximitat es fan quinzenalment els dilluns, de 9.30 a 11.30 h. Si voleu participar o necessiteu informació, només cal que ens truqueu al 933741580 o ens feu arribar un correu electrònic a ccriberabaixa@elprat.cat.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 23 setembre, 2021 - 15:15

Èxit de participació a la 18a Trobada de Dones

Com cada any, al mes de setembre es realitza la Trobada de Dones. Un espai de retrobament després de l’estiu, que representa l’inici dels curs feminista al municipi. ...

dijous, 23 setembre, 2021 - 11:30

Lliurats els premis del IV Certamen Fotogràfic Josep Raduà i Torres

Organitzat per l'Associació Gastronòmica i Cultural Les Escarxofes del Prat

dijous, 23 setembre, 2021 - 10:00

Bafarades i onomatopeies a la Biblioteca Antonio Martín

Un nou punt de referència: el còmic de superherois