Esteu aquí

Comencen les classes presencials a l’Escola d’Arts Visuals del Prat i al Teatre Kaddish

Ofereixen formació artística de llarga durada en l’àmbit de les arts plàstiques, visuals i escèniques

dilluns, 21 setembre, 2020 - 12:00

Aquesta setmana s'han iniciat de forma presencial l’activitat de les dues entitats de la ciutat que ofereixen formació artística de llarga durada en l’àmbit de les arts plàstiques, visuals i escèniques: l’Escola d’Arts Visuals del Prat, que gestiona l’Associació d’Amics de l’Art del Prat, i el Teatre Kaddish, ubicat al Centre d’Art Torre Muntadas.

La represa de l'activitat presencial es du a terme seguint totes les recomanacions sanitàries i les diferents normatives que afecten les activitats que s'hi desenvolupen, per tal de garantir el desenvolupament de les activitats amb la màxima seguretat possible i evitar el risc de contagi o de possible rebrot.

Escola d’Arts Visuals del Prat

L’Escola d’Arts Visuals del Prat ha iniciat les classes amb més de 180 alumnes matriculats, oferint una oferta de formació en arts visuals i plàstiques, dirigit a totes les edats.

Durant el passat curs, l’Associació Amics de l’Art del Prat es va fusionar amb l’Associació de suport a la creació i la producció audiovisual al Prat (ASCAP), creant un nou projecte cultural que integra els objectius de les dues entitats: L’Escola d’Arts Visuals del Prat, que amplia la seva oferta formativa cap al camp de l’audiovisual i del cinema.

En aquest sentit, l’Escola ofereix aquest curs dues propostes formatives claus: l’espai de creació audiovisual i el taller de cinema. A més, l’Escola d’Arts Visuals continua apostant per donar continuïtat als seus programes artístics de llarga durada. Els espais i tallers d’art i els projectes lab, permeten aproximar-se al món de les arts plàstiques i visuals d’una manera oberta i adaptada a les diferents franges d’edat i nivells de formació, des d’una primera aproximació als llenguatges artístics fins a laboratoris d’experimentació on s’hibriden diferents disciplines.

Teatre Kaddish

El Teatre Kaddish ha iniciat les classes presencials aquest dissabte 19 de setembre. La seva oferta formativa en arts escèniques s’adreça a joves i adults, oferint una formació diversa i rigorosa, que fomenta la creació teatral, la cohesió i la participació, tot dialogant amb altres disciplines artístiques.

En l’àmbit de la formació per a joves, enguany, el Kaddish ofereix dos cursos per a alumnes a partir de 16 anys i el Projecte Joves, que respon a la necessitat de vincular el procés formatiu amb la pràctica escènica. Aquest projecte treballarà amb artistes contemporanis en actiu per tal d’afavorir un acompanyament al grup de joves amb més trajectòria de l’entitat. 

Pel que fa a la formació per adults segueixen el Curs de Teatre pels més experimentats i l’Entrenament Actoral per totes aquelles persones que vulguin iniciar-se en el món de la interpretació. Una de les novetats de l’entitat és oferir un curs de preparació a les Proves d’Accés de Grau Superior, amb la voluntat de preparar els materials necessaris per a tots aquells aspirants a cursar Graus Superiors.

El professorat del Teatre Kaddish segueix en coordinació amb el claustre de l’Escola d’Arts en Viu per tal de garantir una línia pedagògica comuna i un recorregut formatiu que permeti als alumnes acabar amb l’assoliment de les eines necessàries per a l’autonomia creativa.

Encara és possible realitzar la matriculació en alguns cursos. Podeu consultar tota l’oferta formativa de les entitats al web municipal, al Teatre Kaddish i a L’Escola d’Arts Visuals.

 

Compartir

Noticies relacionades

Unzip Arts Visuals continua les seves accions

divendres, 30 octubre, 2020 - 19:00

Unzip Arts Visuals continua les seves accions dins el marc de la normativa sanitària actual

Projectes que s’adapten a les noves restriccions

divendres, 30 octubre, 2020 - 16:00

Es suspenen les activitats presencials de la Palmira

Continuem amb propostes en línia i el centre continua obert amb atenció al...
centric_plaça_porxada

divendres, 30 octubre, 2020 - 15:15

El Cèntric s’adapta a les noves restriccions sanitàries

Limitació d’horaris i serveis i suspensió d’activitats presencials són les...