Esteu aquí

Comencen els preparatius pel 8M, Dia Internacional de les Dones

La creació del manifest del 8M es durà a terme d’una manera encara més participativa

divendres, 28 gener, 2022 - 14:15

La nostra ciutat es prepara per commemorar una de les dates més importants en el calendari feminista, el 8 de març: Dia Internacional de les Dones. Una data que pretén reivindicar la igualtat real entre dones i homes i també lluitar per l’eliminació de la discriminació per raons de gènere.

Durant el mes de març es durà a terme tot un seguit  d’activitats organitzades per l’Ajuntament i les diferents entitats i col·lectius del Prat. Formacions, xerrades i/o taules rodones amb l’objectiu de seguir conscienciant i sensibilitzant a la ciutadania.

Enguany, la campanya entorn al 8M a la nostra ciutat vol visibilitzar i posar en valor el món de les cures i com aquestes recauen majoritàriament en les dones.

Voleu participar en la creació del manifest del 8M?

Com és tradició, el manifest que es llegeix cada 8M es durà a terme de forma participativa entre els diferents agents de la ciutat: el Consell Municipal de les Dones, entitats i col·lectius feministes pratencs.

Es proposen dues trobades presencials per treballar els missatges reivindicatius del manifest, serà el proper dijous 17/02 a la tarda i el divendres 18/02 al matí. 

Enguany, es pretén obrir una mica més la mirada per tal d’implicar encara més a la ciutadania i fer-la partícip de la creació del manifest. Si voleu participar en la pluja d’idees per dur a terme el manifest, podeu escriure a dones@elprat.cat

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 25 maig, 2022 - 14:00

La revista Viure+ del mes de maig, ja al carrer

Una publicació elaborada i destinada a les persones grans del municipi, amb...

divendres, 20 maig, 2022 - 08:15

Set futures professionals de la infermeria completaran la seva formació als Serveis Municipals de Salut Pública i Consum

El centre educatiu de procedència és la Unitat docent multiprofessional d...

dimecres, 18 maig, 2022 - 15:00

Trobada per valorar la primera temporada de Girem el món

L’any passat es va estrenar a El Prat Ràdio un nou programa anomenat “Girem el món”.  Un projecte intergeneracional i d’aprenentatge on les entitat...