Esteu aquí

Comencem a construir una col·lecció documental sobre la memòria popular de la crisi de coronavirus al Prat

L'Arxiu municipal del Prat recull diferents materials dins de la campanya #Arxivemelmoment i comença a construir una col·lecció documental sobre la memòria popular de com viu la ciutat la crisi del coronavirus de gran valor històric

dimarts, 19 maig, 2020 - 10:00

A l’Arxiu Municipal estem rebent imatges, dibuixos, vídeos i documentació sobre la crisi sanitària del coronavirus. Des que va començar l'actual situació d'emergència, des de la societat civil i l’Ajuntament s’han engegat diferents campanyes de comunicació, a les quals s’ha unit la població pratenca, amb les etiquetes #AlPratEnsCuidem, #MengemCarxofa, #MengemPotaBlava o #Arxivemelmoment, entre d’altres.

L’Arxiu Municipal es fa càrrec dels materials que arriben i formarà una col·lecció de documents rellevants i representatius. Quan acabi el confinament i després d’un tractament arxivístic, el material resultant serà utilitzat per fer-ne difusió.

Us recordem com ens podeu fer arribar els documents. Els materials digitals es poden adreçar a premsaicomunicacio@elprat.cat o a patrimonicultural@elprat.cat . Cal fer-hi constar el nom de l’autor o autora i un contacte, a efectes de la posterior classificació del material. En el cas d’elements físics, un cop passat el període de confinament i quan es tornin a obrir els equipaments, es poden portar a l’Arxiu Municipal, ubicat al Cèntric Espai Cultural.

Animeu-vos i ajudeu-nos a construir una memòria més participativa, plural i oberta!

Us deixem una de les moltes imatges que ens ha fet arribar Quique Roig.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 1 desembre, 2020 - 12:00

Torna la Guia Sonora del Prat

El projecte, que va néixer l'any 1998, es presentarà a principis del 2021 amb...

dimarts, 1 desembre, 2020 - 10:15

Nova programació del Prat Nocturn

Diferents espais de l'edifici de La Granja La Ricarda seran l'escenari

dimarts, 1 desembre, 2020 - 08:45

1 de desembre, Dia Mundial de la Sida

“Compartim compromisos i respostes”, lema d'enguany