Esteu aquí

Comença una nova edició de les Jornades del Prat Solidari

Enguany arriben a la 25a edició

dijous, 24 maig, 2018 - 10:30

El Prat va ser de les primeres ciutats metropolitanes que van apostar per la cooperació entre països i l'enteniment entre pobles, treballant perquè un món més humanitari i just sigui possible.

Les Jornades del Prat Solidari volen mostrar la tasca que desenvolupen les entitats i ONG del municipi i el compromís en matèria de cooperació internacional i en la defensa dels Drets Humans que té la nostra ciutat.

Les activitats de les jornades es porten a terme entre finals de maig i principis de juny i inclouen projeccions audiovisuals, xerrades, col·loquis i celebracions que culminen en la Festa del Prat Solidari, el 2 de juny a la pl. de Catalunya.

Projecte el Prat Solidari: recollida d'ulleres

Com cada any, en el marc d’aquest cicle d’accions de sensibilització, s’inicia un projecte solidari a proposta de la comissió del Prat Solidari. Enguany ha estat seleccionat el projecte “Visió per a tothom. Prevenció i atenció a infants i persones adultes en salut ocular", de la Fundació Ramón Martí Bonet. Divendres 1 de juny, a les 19 h, tindrà lloc la presentació pública del projecte.

La festa del Prat Solidari serà un dels punts de recollida d’ulleres en bon estat. Durant l’any, qualsevol entitat, empresa, comerç o persona individual pot participar en aquest projecte contactant amb cooperacio@elprat.cat o presencialment a Cases d’en Puig. Serveis de Ciutadania.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 22 gener, 2020 - 14:45

Enquesta telefònica sobre les condicions de vida al Prat

Encarregades per l'Observatori Social de l'Ajuntament

dimarts, 21 gener, 2020 - 13:00

En marxa els cursos d’hivern per a entitats

Formacions sobre el certificat digital, com obtenir subvencions municipals o ...

dimarts, 21 gener, 2020 - 12:45

Èxit de participació de la celebració de l’any nou xinès

És la primera vegada que es fa al Prat