Esteu aquí

Comença una campanya d'inspecció als tallers de vehicles

Es vol comprovar que l’activitat dels tallers sigui la correcta segons la normativa vigent pel que fa als drets dels consumidors i usuaris.

dijous, 13 setembre, 2007 - 10:30

Personal acreditat d’una Entitat Col·laboradora de l’Administració (ECA), en col·laboració amb el Servei de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament del Prat, visiten a partir d'avui dijous i durant tot el mes de setembre els tallers de reparació de vehicles de la nostra ciutat.

L’objectiu és comprovar que tots els tallers adeqüin la seva activitat a la normativa vigent, segons ha informat l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC).

Aquestes visites formen part del programa d’inspecció municipal de consum que la Diputació de Barcelona ofereix als ajuntaments de la província que estan adherits al conveni Xarxa Local de Consum.

Amb aquesta actuació es vol controlar que el servei que ofereixen els tallers als usuaris compleixi amb la normativa i, cas de detectar anomalies, es prendran les mesures correctores que corresponguin.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 abril, 2020 - 09:00

El Servei de Mediació Ciutadana de l'Ajuntament ens dona pautes per millorar la convivència

Comunicar-nos de forma positiva és un dels millors recursos que tenim per...
Residència de gent gran

dimarts, 31 març, 2020 - 10:15

L'alcalde demana que la UME faci tasques de desinfecció a la residència de gent gran Onze de Setembre

Lluís Mijoler trasllada a la Delegada del Govern espanyol a Catalunya la...
Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...