Esteu aquí

Comença un nou curs de català per a jovent nouvingut a la ciutat

dimarts, 20 juliol, 2021 - 14:00

Aquesta setmana ha començat un nou taller de llengua catalana i de coneixement de l’entorn per a joves nouvinguts al Prat. L’objectiu d’aquests cursos, organitzats pel Programa Municipal de Nova Ciutadania de les Cases d’en Puig, és integrar a les persones que acaben d’arribar per tal de que coneguin la ciutat i els diferents serveis que tenen a la seva disposició.

En total han estat 14 joves els/les qui han iniciat aquest projecte on es combinen classes teòriques, jocs inclusius i sortides a diferents indrets i equipaments de la ciutat.

L’inici del curs ha estat un espai de presentació per conèixer la realitat de cadascuna de les persones participants. Seguidament s’han començat les classes d’alfabetització i la practica de diferents jocs de taula per posar en pràctica la teoria.

A més, també s’han fet ja unes visites als Serveis de Joventut del Lloro i  a l’Esplai Sant Pere i Sant Pau.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 25 maig, 2022 - 14:00

La revista Viure+ del mes de maig, ja al carrer

Una publicació elaborada i destinada a les persones grans del municipi, amb...

divendres, 20 maig, 2022 - 08:15

Set futures professionals de la infermeria completaran la seva formació als Serveis Municipals de Salut Pública i Consum

El centre educatiu de procedència és la Unitat docent multiprofessional d...

dimecres, 18 maig, 2022 - 15:00

Trobada per valorar la primera temporada de Girem el món

L’any passat es va estrenar a El Prat Ràdio un nou programa anomenat “Girem el món”.  Un projecte intergeneracional i d’aprenentatge on les entitat...