Esteu aquí

Comença l’any nou xinès i el Prat ho commemorarà amb diverses activitats

dimarts, 1 febrer, 2022 - 12:30

Avui la comunitat xinesa d’arreu del món celebra el començament de l’any del Tigre i amb aquest motiu l’Ajuntament del Prat, en col·laboració amb l’Associació de la Comunitat xinesa del Prat, ha organitzat un conjunt d’activitats per commemorar aquesta data.

Activitats

L’acte central de l’any nou xinès està organitzat per l’Àrea d’Acció Social i Comunitària i es farà el dia 8 de febrer al Centre Cívic Palmira amb la Conferència “Actualitat de les migracions xineses”.

Serà a càrrec de la traductora i mediadora, Begoña Ruiz de Infante, que mostrarà la realitat migratòria de la comunitat xinesa actualment. A més, també hi haurà diverses actuacions musicals i danses organitzades per la comunitat xinesa del Prat.

El Centre Cívic Palmira Domènech ha programat una activitat pel públic infantil i familiar com “Tarda en família: Celebrem l'any nou xinès!”.

Finalment, el 16 de febrer es projectarà al Cinema Capri, dins la programació de Cineclub la pel·lícula “Un Segundo” dirigida pel prestigiós director xinès Yimou Zhang.

Les entrades per les activitats es poden aconseguit a través del següent enllaç. Per accedir al cinema Capri no cal obtenir l’entrada prèviament. Més informació 93 379 00 50 ext. 5600

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 29 novembre, 2022 - 12:30

Arriba la 20a edició de la Mostra d’Entitats del Prat

Durant aquest cap de setmana, en el marc de la 49a Fira Avícola, la Granja de la Ricarda acollirà la 20a edició de la Mostra d’Entitats del Prat. Un esdeve...

dimarts, 29 novembre, 2022 - 08:00

Un estil de vida actiu té beneficis per a la cognició, la salut física i mental

Una de les conclusions de la taula rodona celebrada el passat 22 de novembre,...

dilluns, 28 novembre, 2022 - 15:00

La ciutadania pratenca s’aplega per mostrar el seu rebuig contra les violències masclistes

El passat 25 de novembre van tenir lloc a la nostra ciutat diferents aplecs ciutadans per condem...