Esteu aquí

Comença la revegetació del parc Litoral

Els treballs s'inicien amb la creació d'itineraris a la pineda de can Camins.

dilluns, 3 octubre, 2005 - 10:21

Dilluns dia 3 d'octubre, l'organisme públic Aeropuertos Españoles y Navegación Aérea (Aena) comença a executar els primers treballs del projecte del parc Litoral del Prat, valorats en 3,6 milions d'euros i que es fan com a mesura correctora de l'impacte de l'ampliació de l'aeroport.

Les obres consisteixen, a grans trets, en la recreació de l'estany de l'Illa (a la zona de l'antic càmping Cala Gogó, la construcció del qual va eliminar l'estany), l'ampliació de l'estany de la Roberta (situat entre l'antic golf i la zona militar), la plantació intensiva de pins, arbustos i espècies herbàcies pròpies de les marines deltaiques (amb l'eliminació de les plantes exòtiques impròpies d'un delta, com les espècies ornamentals) i la creació d'itineraris senyalitzats dins la pineda de can Camins.

De moment, les obres comencen amb la plantació vegetal i la creació dels itineraris a la pineda, que seguiran la traça d'antics viaranys i estaran marcats amb estaques de fusta i cordes. L'accés a can Camins per aquests itineraris tindrà un horari i un servei d'informació i vigilància.

El parc Litoral se situarà entre l'aeroport i el mar, a la zona compresa entre el desaparegut càmping Cala Gogó i la desembocadura de l'estany del Remolar, en una franja que, des de la platja, té uns 300 metres d'amplada i 3 quilòmetres de llargada.

Notícia relacionada, aquí.

Compartir

Noticies relacionades

Triatló

divendres, 15 octubre, 2021 - 10:45

Afectacions de trànsit pel XXV Triatló Ciutat del Prat

El proper diumenge, entre les 8 h del matí i les 2 h del migdia l’accés a la...
Aplec de la Tartana

divendres, 15 octubre, 2021 - 10:30

Torna l’Aplec de la Tartana

Després de la seva suspensió l’any passat a causa de la pandèmia, aquest...
CRAM

dilluns, 11 octubre, 2021 - 15:15

El CRAM allibera les tortugues Casimiro i Damm

Les dues portaven més de 10 anys en captivitat per tenir falta de visió a un...