Esteu aquí

Comença la fase de votacions dels pressupostos participatius

Del 12 d'abril al 2 de maig

dilluns, 12 abril, 2021 - 09:45

Els pressupostos participatius 2020-2023 arriben a la fase votació, després d’haver superat la fase inicial de recollida de propostes i la posterior de debat dels tallers deliberatius.

De les més de 300 propostes recollides i valorades, s’han seleccionat 31 finalistes, a les quals l’Ajuntament destinarà 2,5 milions d’euros.

Les 31 propostes finalistes sumen 2,9 milions, per això és necessari que la ciutadania triï quines propostes seran finalment executades i quines quedaran descartades. Es contempla que el període d’execució de les obres sigui entre el juny del 2021 i el desembre de l’any 2023.

Votacions: què cal saber

Les votacions es faran entre el 12 d’abril i el 2 de maig a través de la plataforma digital Decidim El Prat. Els únics requisits per votar són registrar-se al web del Decidim, constar com a persona empadronada al Prat i haver complert els 16 anys.

Les 31 propostes posades a votació es divideixen en dos blocs: 2 propostes amb un pressupost superior a 200.000 € cadascuna i 29 propostes valorades en menys de 200.000 €.

A l’hora de votar, podrem escollir un total de 5 propostes en un sistema de 1 + 4. S’haurà d’escollir entre una de les dues propostes amb un pressupost superior a 200.000€ i quatre d’entre les 29 valorades en menys d’aquesta quantitat. Podeu consultar totes les propostes al web del Decidim El Prat.

En aquesta fase de votacions, la ciutadania té molt a dir, ja que per tal de que cada ciutadà i ciutadana pugui fer difusió d’aquelles propostes que més s’adeqüen els seus interessos, el sistema del Decidim El Prat permet compartir per xarxes socials totes i cada una de les propostes.

Ajuda a les Cases d’en Puig

La ciutadania que per falta de mitjans o de coneixements no pugui introduir les seves votacions al web del Decidim El Prat, podrà apropar-se a les Cases d’en Puig (pl. Agricultura, 4) per rebre ajuda i acompanyament a l’hora de fer la votació telemàtica.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 20 maig, 2022 - 08:15

Set futures professionals de la infermeria completaran la seva formació als Serveis Municipals de Salut Pública i Consum

El centre educatiu de procedència és la Unitat docent multiprofessional d...

dimecres, 18 maig, 2022 - 15:00

Trobada per valorar la primera temporada de Girem el món

L’any passat es va estrenar a El Prat Ràdio un nou programa anomenat “Girem el món”.  Un projecte intergeneracional i d’aprenentatge on les entitat...

dimarts, 17 maig, 2022 - 14:15

Trobada comunitària per potenciar el projecte Antenes

Antenes és un projecte comunitari amb l’objectiu de combatre la solitud no...