Esteu aquí

Comença la distribució de bosses compostables als mercats del Prat

Es tracta d'una iniciativa que s'emmarca dins la campanya "Al Prat, menys residus", en col·laboració amb l'Agència de Residus de Catalunya.

divendres, 18 desembre, 2009 - 10:51

Aquesta setmana ha començat la campanya de distribució de bosses compostables als mercats de la ciutat. Es tracta d'una iniciativa que s'emmarca dins la campanya "Al Prat, menys residus", en col·laboració amb l'Agència de Residus de Catalunya, que s'estendrà durant tot el període nadalenc i que té com a objectius principals reduir el consum de bosses de plàstic d'un sol ús als mercats i fomentar la recollida selectiva de la matèria orgànica.

A més, les persones que ho desitgin es podran endur una mostra de compost que els servirà per adobar les plantes a casa, alhora que dos educadors ambientals que aniran itinerant pels diferents mercats els resoldran tots els dubtes que els puguin sorgir.

La campanya es farà fins al 20 de desembre al mercat municipal (pl. de la Vila), del 21 al 27 al mercat Prat Marina i del 28 al 3 al mercat del Remolar.

Compartir

Noticies relacionades

Gespa Julio Méndez

dimarts, 21 setembre, 2021 - 14:45

El CEM Julio Méndez estrena nova gespa

El nou terreny de joc, d’última generació, té les marques de qualitat FIFA...
Cursa_popular_banner-485x475.png

dimarts, 21 setembre, 2021 - 11:15

Afectacions de trànsit per Festa Major

Durant el cap de setmana, la circulació per algunes vies de la ciutat es...

dilluns, 20 setembre, 2021 - 14:45

Desenes de milers de persones van concentrar-se ahir contra l’ampliació de l’aeroport, entre elles una àmplia representació del Prat

L’alcalde Lluís Mijoler es va sumar al grup de manifestants del Prat perquè...