Esteu aquí

Comença la darrera fase de la remodelació dels carrers de Tortosa i Girona

La companyia Endesa hi ha de fer actuacions per variar les línies elèctriques per tal que després es puguin acabar de plantar els arbres i fer els col·lectors que manquen

dilluns, 4 novembre, 2019 - 11:00

Aquesta setmana comença la darrera fase de les obres de remodelació dels carrers de Tortosa i Girona, entre els carrers de Ribes de Freser i de l'Aviació. L'objectiu d'aquesta remodelació, de la qual ja s'havien executat fins ara les obres principals, és la renovació dels serveis d’aigua potable i sanejament i la plantació d’arbrat.

Per completar la remodelació cal variar diferents línies elèctriques, ja que les existents han esdevingut serveis afectats pels nous col·lectors i pel nou arbrat. Aquestes obres estan contractades per l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i la seva execució depèn directament de la companyia elèctrica Endesa.

Davant de la no execució de les obres per part de la companyia elèctrica, i per minimitzar les afectacions entre el veïnat, l'Ajuntament ja va posar en servei el nou carrer a l'espera de l'actuació que ara arrenca.

Així doncs, amb l’obra principal acabada, resten pendents actualment els treballs de la companyia elèctrica, a qui tant l'Ajuntament com l'AMB han traslladat la necessitat de dur a terme aquests treballs amb la màxima celeritat. Una vegada hagi fet les intervencions pertinents amb les línies elèctriques, es podran acabar de plantar els arbres que manquen i construir els col·lectors de la cruïlla entre els carrers de Tortosa i Girona. 

En aquests moments, segons el calendari d'actuacions al qual s'ha compromès Endesa, es preveu poder finalitzar la darrera fase de les obres durant el proper mes de desembre. Durant el temps que durin les obres hi haurà diverses afectacions relacionades amb la circulació (veure imatge adjunta) i estacionament de vehicles del tram dels carrers on es duu a terme la intervenció. Es treballarà per minimitzar les molèsties al veïnat de la zona, donant la informació pertinent en cada cas. 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 22 octubre, 2020 - 14:45

Un episodi ambiental de contaminació per partícules en suspensió afecta el Prat

La Direcció general de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic ha declarat un episodi ambiental de contaminaci...

dijous, 22 octubre, 2020 - 10:30

El servei de Rodalies patirà restriccions per obres de millora de la xarxa ferroviària

Des de la nit del dijous 22 fins al dilluns 26, amb afectacions al Prat

divendres, 16 octubre, 2020 - 09:45

El Prat i ciutats de tot l'estat surten en defensa de l'agricultura de proximitat

Amb motiu del Dia Mundial de l'Alimentació, el 16 d'octubre, la Xarxa de...