Esteu aquí

Comença la darrera fase de la remodelació dels carrers de Tortosa i Girona

La companyia Endesa hi ha de fer actuacions per variar les línies elèctriques per tal que després es puguin acabar de plantar els arbres i fer els col·lectors que manquen

dilluns, 4 novembre, 2019 - 11:00

Aquesta setmana comença la darrera fase de les obres de remodelació dels carrers de Tortosa i Girona, entre els carrers de Ribes de Freser i de l'Aviació. L'objectiu d'aquesta remodelació, de la qual ja s'havien executat fins ara les obres principals, és la renovació dels serveis d’aigua potable i sanejament i la plantació d’arbrat.

Per completar la remodelació cal variar diferents línies elèctriques, ja que les existents han esdevingut serveis afectats pels nous col·lectors i pel nou arbrat. Aquestes obres estan contractades per l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i la seva execució depèn directament de la companyia elèctrica Endesa.

Davant de la no execució de les obres per part de la companyia elèctrica, i per minimitzar les afectacions entre el veïnat, l'Ajuntament ja va posar en servei el nou carrer a l'espera de l'actuació que ara arrenca.

Així doncs, amb l’obra principal acabada, resten pendents actualment els treballs de la companyia elèctrica, a qui tant l'Ajuntament com l'AMB han traslladat la necessitat de dur a terme aquests treballs amb la màxima celeritat. Una vegada hagi fet les intervencions pertinents amb les línies elèctriques, es podran acabar de plantar els arbres que manquen i construir els col·lectors de la cruïlla entre els carrers de Tortosa i Girona. 

En aquests moments, segons el calendari d'actuacions al qual s'ha compromès Endesa, es preveu poder finalitzar la darrera fase de les obres durant el proper mes de desembre. Durant el temps que durin les obres hi haurà diverses afectacions relacionades amb la circulació (veure imatge adjunta) i estacionament de vehicles del tram dels carrers on es duu a terme la intervenció. Es treballarà per minimitzar les molèsties al veïnat de la zona, donant la informació pertinent en cada cas. 

Compartir

Noticies relacionades

Ramona via

dimarts, 11 maig, 2021 - 14:45

Petites bosses de zones blaves facilitaran l'aparcament als CAP i a Correus

La implantació d’aquestes modalitats d’estacionament respon a unes demandes...
Pla Local d'Habitatge

dimarts, 11 maig, 2021 - 13:30

El Pla Local d’Habitatge es presenta en audiència pública

L’objectiu és proporcionar tota la informació sobre com s’ha construït i...

divendres, 7 maig, 2021 - 11:15

Diumenge al matí, restriccions de trànsit i desviament d'autobusos per la Cursa Delta

Travessarà la ciutat per Verge de Montserrat, de 9 a 12 h