Esteu aquí

Comença la construcció d’una nova graderia al Sagnier

Tindrà una capacitat per més de 700 persones. D’altra banda, durant aquest estiu, també es renovarà la gespa del camp del Julio Méndez.

CEM Sagnier

dilluns, 5 juliol, 2021 - 13:00

Demà s’inicien les obres al camp de futbol del Sagnier que consisteixen en ampliar la graderia est per ampliar la seva capacitat. Les feines s’allargaran durant sis mesos i preveuen, també, la construcció de nous lavabos i un magatzem, sota la graderia. Tot plegat sense afectar a l’activitat ordinària del camp de futbol o el complex esportiu.

Renovació del camp de gespa artificial del Julio Méndez

A partir del 19 de juliol començaran les feines de renovació de la gespa del camp de futbol del CEM Julio Méndez, que s’allargaran fins el mes d’agost. Durant el mes de juliol, l’equipament romandrà obert als i les usuàries perquè es pugui realitzar el campus d’estiu, però no es podrà accedir al camp del futbol. Des de l’1 d’agost i fins el 15 del mateix mes, l’equipament estarà totalment tancat. Es reobrirà a partir de 16 d’agost, i fins el 21 d’agost, on l’horari serà de les 17 h i fins les 23:30h. Tot i així no es podrà accedir al camp de futbol fins que finalitzin completament les obres.

Compartir

Noticies relacionades

Platja del Prat

divendres, 24 setembre, 2021 - 11:00

A partir de l’1 d’octubre, no hi haurà zona verda a la platja i tanca l’aparcament del CRAM

Tot i que ja s’ha acabat la temporada de bany, encara podem gaudir del nostre...
Tall camí Marina

divendres, 24 setembre, 2021 - 08:15

Tall al camí de la Marina

Es tracta d’un dels accessos més habituals per arribar als Espais Naturals...