Esteu aquí

Classes en línia a L'Escola d'Arts en Viu

Des de divendres 30 d'octubre L'Escola manté l'oferta en format telemàtic

dimecres, 11 novembre, 2020 - 09:00

Les noves mesures Covid, aprovades per la Generalitat el dijous 29 d'octubre, van suspendre l'activitat presencial als centres educatius de règim especial no reglats, com és el cas de L'Escola d'Arts en Viu.

Des de l'endemà, L'Escola va posar en marxa els mecanismes per a donar continuïtat a les classes de tots els grups de música, dansa o teatre del centre a través d'una plataforma digital. 

La docència és manté adaptant les metodologies a la virtualitat i, tot i les limitacions lògiques que comporta la no presencialitat, es garanteix un acompanyament a tot l'alumnat, infants, joves i adults, durant aquest nou període de confinament. En aquestes classes es donen recomanacions de pràctica d'exercicis, s'ensenyen pautes d'estudi a casa, s'aprenen cançons, coreografies o elements teòrics en funció de l'edat i el nivell, i quan es possible, es toca, canta i balla. En algunes classes també es demana a l'alumnat que s'enregistrin els exercicis per poder-los visualitzar i comentar després.

La realització de les classes en línia és una mesura que té per objectiu que aquesta situació afecti el mínim possible el procés d'aprenentatge de l'alumnat. Des de l'Associació Catalana d'Escoles de Música ja s'ha manifestat al Departament d’Educació de la Generalitat el desconcert pel fet de ser l’única peça del sistema educatiu forçada a tancar, esperant que es pugui recuperar la presencialitat el més aviat possible.

 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 19 octubre, 2021 - 09:30

L’exposició del Clic Prat reviu una Festa Major molt especial

Les fotografies guanyadores i finalistes del 18è Clic Prat, s’exposen al...

dilluns, 18 octubre, 2021 - 12:00

Comença el cinquè curs de desplegament de projectes del programa IntersECCions

Aquest octubre s'han iniciat moltes de les accions que impliquen centres i...

divendres, 15 octubre, 2021 - 13:30

Arriba l'Octubre Ada Lovelace un any més

El cicle dedicat a la visibilitat de les dones científiques i engingyeres i a...