Esteu aquí

Cinc membres de la Banda de Música del Prat entren a la Jove Orquestra Nacional de Catalunya

Per a accedir a la JONC s’han de superar unes proves molt exigents a les quals es presenten molts candidats i candidates.

dijous, 12 març, 2009 - 10:30

Cinc membres de la Banda de Música del Prat formaran part de les diferents seccions de la JONC (Jove Orquestra Nacional de Catalunya), gràcies a haver superat les proves que s’han fet aquestes darreres setmanes a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

La JONC (Jove Orquestra Nacional de Catalunya) es va crear el setembre de 1993 amb l’objectiu de facilitar una formació orquestral integral als joves músics i músiques del nostre país, col·laborar activament en la seva inserció laboral, i contribuir a la formació i a l’enriquiment de nous públics melòmans.

Tot aquest treball es du a terme mitjançant encontres d’orquestres, classes, conferències, concerts, programes de ràdio i televisió, edició de materials educatius pensats per a diferents públics, etc.

A la JONC s'integraran Sara Chordà (violoncel, titular) i Carles Chordà (trompa, reserva), mentre que a la JONC d'alevins i alevines s'integraran Victor Mirallas (clarinet, titular), Carles Chordà (trompa, titular), Ona Ramos (trompa, titular) i Julián Enciso (percussió, reserva).

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 2 abril, 2020 - 10:00

Temps per compartir

Què llegiu a casa?

dimecres, 1 abril, 2020 - 11:45

"El Prat a Casa", nova convocatòria fotogràfica del Centre Cívic Jardins de la Pau

Penja les teves imatges amb els hashtags #AlPratEnsCuidem i #JardinsdeFoto, i...

dimecres, 1 abril, 2020 - 10:00

(Re)pensant en clau de confinament

Diferents veus del cicle (Re)Pensem Europa, que organitza el Cèntric,...