Esteu aquí

CFA Terra Baixa, formant persones des de 1977

TEMES: Educació

CFA Terra Baixa, formant persones des de 1977

Media Root

divendres, 9 desembre, 2022 - 11:00

L'escola de formació CFA Terra Baixa és un centre públic de formació permanent per a persones adultes que depèn del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament del Prat de Llobregat. 

És una escola oberta i integradora, generadora de noves oportunitats per a la població adulta de la ciutat.  Es va fundar l’any 1977,  i des d’aleshores, ha anat creixent gràcies a l’esforç i la il·lusió de tota la comunitat educativa.

Des dels seus inicis, Terra Baixa ha tingut un ferm compromís amb l’entorn i ha estat força arrelada a la població, participant activament en el procés de desenvolupament comunitari. També ha estat treballant per tal d’afavorir la cohesió social i donar resposta a les noves exigències de formació permanent de la ciutadania pratenca.

Conegueu l’escola Terra Baixa

Gràcies al suport de l’Ajuntament, aquest curs s’ha dut a terme la creació d’un vídeo que vol acostar el centre a totes les persones que encara no el coneixen. El fil conductor del vídeo són les experiències i vivències del propi alumnat que ha confiat en Terra Baixa per millorar el seu nivell de coneixements, fer activitats i sortides i també per conèixer gent nova i de procedències ben diverses.

Oferta formativa i accés

En aquest enllaç, podeu conèixer l’amplia oferta formativa de l’escola.

L’escola té matrícula viva durant tot el curs així que podeu contactar amb el centre per conèixer si hi ha vacants disponibles en aquell ensenyament que us interessa.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 29 novembre, 2023 - 12:30

Explorant els misteris dels mars i els oceans a Investiguem, inventem

Des del projecte en xarxa ens submergim en l’univers de la ciència oceànica a...

dimecres, 29 novembre, 2023 - 11:45

El Praticipa està de celebració: per molts anys, potablaves!

El joc participatiu de la Mostra d’Entitats posarà a prova a infants i...

dimarts, 28 novembre, 2023 - 12:45

Neix “El món a 150 cm”, el pòdcast comunitari dels infants del Prat

Diumenge al matí s’enregistrarà el primer programa en el marc de la 50a Fira...