Esteu aquí

A cent cap als cent

Nou cicle de passejades per a la gent gran

Passejades de Gent Gran

dimecres, 14 novembre, 2018 - 12:30

Comença una nova edició de les passejades de la gent gran “A cent cap als cent”. Les passejades estan totalment adaptades a les possibilitats i les necessitats del col·lectiu de gent gran, són suaus i assequibles.

Aquest cicle de passejades, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona,  en comprèn 3, la primera per la nostra ciutat, el 28 de novembre, a continuació a Vilobí del Penedés, el 6 de febrer, a Sant Joan de Vilatorrada, el 13 de març i conclourà amb les Masies de Voltregà, el 3 d’abril.

Les passejades transcorren majoritàriament per pistes forestals o camins de muntanya, reduint el màxim possible els trams urbans. S'inicien sobre les 10 h i finalitzen cap a les 16 h. Es camina un total aproximat de 3 – 4 hores i durant el recorregut d’entre 6 i 9 km, es realitzen diverses parades.

Es recomana que les persones participants portin l’equipament necessari (calçat apropiat, protecció pel cap (gorra), motxilla petita, cantimplora, bastons de marxa nòrdica, 2 àpats (esmorzar i dinar) i aigua (mínim 0,5 litres)

Nou servei de préstec de bastons

Es recomana portar bastons de marxa nòrdica a les passejades. L’Ajuntament, a través del Punt de la Gent Gran, ofereix un servei de préstec per a les persones del municipi (que participen a les passejades) que no en disposin.

La passejada pel Prat de Llobregat

L'Itinerari per la nostra ciutat, és de 9,5 km i no comporta cap dificultat. Té un grau de desnivell 0 i transcorre per camins ben indicats.

Inscripcions

Les inscripcions a les diferents passejades s’ha de realitzar al Punt de la Gent Gran, en l’horari habitual, de dilluns a divendres de 9 a 13 h.

 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 5 desembre, 2019 - 11:45

La Fundació Espigoladors rep el Premi Voluntariat 2019 de la Generalitat

L'entitat pratenca es dedica a aprofitar aliments que queden als camps...

dijous, 5 desembre, 2019 - 10:30

5 de desembre, Dia Internacional del Voluntariat

L'Ajuntament impulsa la campanya "1+1=Voluntariat"

dilluns, 2 desembre, 2019 - 14:15

El Prat condemna l’assassinat d’una dona i rebutja la violència masclista

L’Ajuntament decreta tres dies de dol i convoca una concentració aquest...