Esteu aquí

Celebrem la tercera edició del Sopar de Bucs a La Capsa

Un espai de trobada anual amb els usuaris dels bucs d’assaig

dimecres, 4 maig, 2022 - 17:15

El passat divendres 29 d’abril es va celebrar una nova edició del Sopar de Bucs a la sala de La Capsa. Es tracta d’un espai de trobada i diàleg anual amb totes aquelles persones que dia a dia ocupen els bucs d’assaig de la planta baixa

L’objectiu del Sopar de Bucs és que tothom que assagi a les instal·lacions de La Capsa es pugui conèixer, compartir opinions, punts de vista, crear un espai de mostra dels seus projectes i, el més important de tot, organitzar-se, intercanviar informació per a muntar concerts, conèixer altres músics i fins i tot crear noves bandes. A la fi, un espai de relació i interacció per tal de convertir els bucs en un espai d’intercanvi d’experiències i comunitat.

Des dels seus inicis, els bucs de La Capsa han estat un dels eixos principals dins del projecte del centre. Si féssim un símil del centre amb un ésser viu, els bucs serien el cor del projecte, que batega amb intensitats i ritmes molt diversos. Si apropem una mica l’orella pels locals d’assaig, podrem escoltar tota mena d’estils: el punk/rock dels Puta Blava o els mítics Malos Tragos, el rock més dur amb els incombustibles Raising, Go Faster o Mañana Es Tomorrow,  el rock d’arrels sixties amb reminiscències Hendrix d’uns clàssics de la ciutat com són els Howlin’ Psycho o l’ànima grunge de les  Heidi & The Boobies Trobem també sonoritats més poperes amb projectes com l’inclassificable cantautor lo-fi Vestby o les vitalistes perles sonores dels Venturi Republic - amb un so que recorda a una fusió entre El Último de la Fila, Radio Futura i Police. Hi assagen també bandes de versions com els Bravo Percusión amb cançons d’autor llatines, la banda Cash Caravan amb un repertori eclèctic amb versions més actuals i els irrepetibles Blue Majers, història viva de la música del Prat, un grup d’amics que no han deixat de fer música des dels anys seixanta.

En aquesta tercera edició del Sopar de Bucs hi han participat prop de 80 músics, que han pogut gaudir d’una jornada de retrobament amb un sopar comunitari i un espai de micro obert amb el qual hem pogut descobrir l’estat i novetats de les diferents bandes de bucs així com conèixer les noves incorporacions.

Trobareu tota la informació sobre els bucs d’assaig i les bandes en aquest enllaç!
 

Sopar de Bucs 29/04/22

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 28 novembre, 2022 - 15:00

La ciutadania pratenca s’aplega per mostrar el seu rebuig contra les violències masclistes

El passat 25 de novembre van tenir lloc a la nostra ciutat diferents aplecs ciutadans per condem...

dijous, 24 novembre, 2022 - 11:30

Les participants del cicle 'En Femení' elaboren una pancarta amb motiu del 25N

Us convidem a portar-la plegades a l'acte central a la Plaça Catalunya, el...