Esteu aquí

Celebrat el sorteig dels nous membres del Consell dels Infants

dijous, 30 setembre, 2010 - 09:15

El passat dia 22 de setembre es va celebrar, amb un gran èxit de participació, el sorteig per elegir els nous membres del Consell dels Infants que substituiran els nois i noies que ja porten dos anys com a consellers o conselleres.

L'acte va tenir lloc a les dependències municipals del carrer Centre i va comptar amb la presència de la Regidora d'Educació, Margarita Garcia, l'equip tècnic del programa i una representació dels consellers i conselleres actuals.

A la sessió es va explicar als assistents en què consisteix el projecte i quines són les activitats principals que es desenvolupen cada any,. També es va exposar una mostra del treball dut a terme el curs anterior amb el visionat d'alguns dels videos elaborats pel Consell sobre la nova Ordenança de Convivència i Civisme. A la darrera part, es va realitzar el sorteig dels 13 membres del Consell que s’han de renovar, entre les candidatures dipositades pels infants assistents a la sessió. Així mateix, es van extreure 5 candidatures per elaborar la llista de reserves que cobreixen les possibles baixes del Consell.

En breu es convocarà a les famílies dels infants elegits per tal d’explicar-los el projecte en detall i demanar el seu consentiment.

Compartir

Noticies relacionades

TuTries: Xarxes socials i Ciberassetjament. Consell dels Infants del Prat.

divendres, 14 juny, 2019 - 10:00

El Consell dels Infants publica un vídeo on reflexiona sobre l'ús de les xarxes socials

Amb aquest vídeo, el Consell culmina una feina de dos anys entorn als usos de...

dimecres, 12 juny, 2019 - 14:15

Entitats, escoles i Ajuntament impulsen un projecte participatiu sobre la cultura popular del Prat

El divendres 14 de juny a les 17:30 h tindrà lloc una festa participativa a...
vola_vola.jpg

dimecres, 12 juny, 2019 - 13:30

A la nit, el bosc belluga

Arrenca la Setmana Cultural a l'Escola Ramon Llull, amb la presència de la...