Esteu aquí

Celebrat el sorteig dels nous membres del Consell dels Infants

dijous, 30 setembre, 2010 - 09:15

El passat dia 22 de setembre es va celebrar, amb un gran èxit de participació, el sorteig per elegir els nous membres del Consell dels Infants que substituiran els nois i noies que ja porten dos anys com a consellers o conselleres.

L'acte va tenir lloc a les dependències municipals del carrer Centre i va comptar amb la presència de la Regidora d'Educació, Margarita Garcia, l'equip tècnic del programa i una representació dels consellers i conselleres actuals.

A la sessió es va explicar als assistents en què consisteix el projecte i quines són les activitats principals que es desenvolupen cada any,. També es va exposar una mostra del treball dut a terme el curs anterior amb el visionat d'alguns dels videos elaborats pel Consell sobre la nova Ordenança de Convivència i Civisme. A la darrera part, es va realitzar el sorteig dels 13 membres del Consell que s’han de renovar, entre les candidatures dipositades pels infants assistents a la sessió. Així mateix, es van extreure 5 candidatures per elaborar la llista de reserves que cobreixen les possibles baixes del Consell.

En breu es convocarà a les famílies dels infants elegits per tal d’explicar-los el projecte en detall i demanar el seu consentiment.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 26 maig, 2020 - 14:45

La preinscripció al batxillerat, del 27 de maig al 3 de juny

El període de preinscripció per a batxillerat es farà entre els dies 27 de maig i 3 de juny. Han de presentar la sol·licitud de preinsc...

dimarts, 26 maig, 2020 - 12:00

Comença el període de preinscripció per al curs 2020-21 dels Programes de Formació i Inserció (PFI)

Els PFI estan adreçats a joves que no han finalitzat l’ESO per promoure el...

dilluns, 25 maig, 2020 - 09:30

Interseccions crea noves propostes i continua desplegant projectes educatius i culturals en xarxa

Centres educatius, equipaments i entitats culturals acompanyen alumnat i...