Esteu aquí

Celebrat el sorteig del Consell dels Infants del Prat

S'ha fet per via telemàtica i ha servit per renovar el 50 % dels consellers i conselleres

dijous, 19 novembre, 2020 - 13:45

El passat divendres 13 de novembre es va fer el sorteig per a la renovació del Consell dels Infants del Prat, amb l'objectiu de renovar els consellers i conselleres que ja han exhaurit els dos anys. El Consell s'ha renovat al 50 %.

L’acte es va retransmetre en directe de forma telemàtica per a tots/es els/les candidats/tes, i també es va enregistrar i es va pujar el dissabte 14 de novembre perquè totes candidatures poguessin veure el desenvolupament del sorteig.

La tinenta d’alcalde de l’Àrea d’Educació i Cultura, Pilar Eslava, va donar la benvinguda a l’acte, i tot seguit es va procedir al sorteig. Tots els centres de primària del Prat tenien una urna amb les seves candidatures, i també hi havia una urna pels infants escolaritzats fora del Prat.

En total han entrat 15 conselleres i consellers, que afronten un mandat de 2 cursos.

Podeu recuperar l’acte al Youtube

El Consell dels Infants

El Consell dels Infants és un òrgan de trobada i participació dels infants del Prat per repensar i transformar la ciutat. Al llarg d’aquest curs 2020 – 2021, el Consell seguirà treballant la diversitat sexual i de gènere, tenint en compte el Pla LGBTI que s’està implantant a la ciutat . Entorn a aquest treball, ens hem proposat les següents línies a seguir:

  • Millorar la connexió entre els processos de participació dels Consell i els infants dels centres educatius.
  • Connectar el Pla de treball amb els plans transversals de ciutat.
  • Definir metodologies de treball que modelin processos de participació dels i les conselleres com a representants dels infants.

El desembre del 2014, la Generalitat va constituir formalment el Consell Nacional d'Infància i Adolescència (CNIAC). Per constituir aquest Consell, la Generalitat va demanar als municipis amb Consells d’Infants, que designessin a 2 membres de cada Consell per participar durant 2 anys. Al llarg d’aquest curs haurem de renovar els dos membres que representaran el Consell dels Infants del Prat al Consell Nacional d’Infància i Adolescència (CNIAC). 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 25 novembre, 2021 - 12:45

Constitució de la xarxa local de Noves Oportunitats Educatives (NOE) del Prat

Va tenir lloc el passat dijous 18 de novembre

dimarts, 23 novembre, 2021 - 12:00

2 grups bombolla escolars confinats al Prat

A la ciutat no hi ha cap centre educatiu tancat