Esteu aquí

Catàleg d'entitats contra l'exclusió social

dimarts, 1 juliol, 2003 - 02:00

L'àrea de Serveis a la Persona de l'Ajuntament del Prat ha editat una guia o catàleg de totes aquelles entitats, associacions i serveis que lluiten al Prat per la inclusió social i contra la pobresa. Aquest catàleg, que s'ha publicat en paper i en CD, s'ha distribuït entre totes les entitats implicades i recull informació bàsica sobre 18 serveis municipals, 4 de la Generalitat i 17 entitats directament relacionades amb l'objectiu de la inclusió social al Prat.

En el catàleg hi apareixen, lògicament, les entitats de la Xarxa Igloo del Prat, una xarxa d'associacions i organismes que lluiten contra la pobresa, a més d'altres que, entre els seus objectius principals, també tenen la inclusió social d'aquells sectors més desafavorits.

Les dades de cada entitat que mostra el catàleg van des del nom i tipus del servei, fins a l'adreça i telèfon, passant pel nom del responsable, persona de contacte, nombre d'usuaris, recursos humans, col·lectius als quals s'adreça, etcètera. Per a més informació us podeu adreçar a la secció de Programes de l'àrea municipal de Serveis a la Persona, a través del telèfon 93.379.00.50.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 21 febrer, 2020 - 08:15

La Jornada d'Orientació Acadèmica i Professional, el 27 de febrer

S'adreça a tot l'alumnat de 2n de batxillerat de la ciutat

dijous, 20 febrer, 2020 - 13:30

L'emergència climàtica és el tema central del Carnaval de Sant Cosme

La rua del barri es fa divendres al matí

dimecres, 19 febrer, 2020 - 11:15

Racó tecnològic / Connecta Jove a Jardins de la Pau

Activitat que forma part del projecte comú #Jardigital. El racó tecnològic és espai d'aprenentatge, descoberta i pràctica sobre les noves tecnologies. Aquest espai es dinamitza des de la dinamització de gent gran del Centre Cívic, així com amb la col·laboració dels voluntaris del Programa de Gent Gran. A l'inici del 2020, aquesta activitat ha estat substituida temporalment per la participació del Centre Cívic ...