Esteu aquí

Catàleg d'entitats contra l'exclusió social

dimarts, 1 juliol, 2003 - 02:00

L'àrea de Serveis a la Persona de l'Ajuntament del Prat ha editat una guia o catàleg de totes aquelles entitats, associacions i serveis que lluiten al Prat per la inclusió social i contra la pobresa. Aquest catàleg, que s'ha publicat en paper i en CD, s'ha distribuït entre totes les entitats implicades i recull informació bàsica sobre 18 serveis municipals, 4 de la Generalitat i 17 entitats directament relacionades amb l'objectiu de la inclusió social al Prat.

En el catàleg hi apareixen, lògicament, les entitats de la Xarxa Igloo del Prat, una xarxa d'associacions i organismes que lluiten contra la pobresa, a més d'altres que, entre els seus objectius principals, també tenen la inclusió social d'aquells sectors més desafavorits.

Les dades de cada entitat que mostra el catàleg van des del nom i tipus del servei, fins a l'adreça i telèfon, passant pel nom del responsable, persona de contacte, nombre d'usuaris, recursos humans, col·lectius als quals s'adreça, etcètera. Per a més informació us podeu adreçar a la secció de Programes de l'àrea municipal de Serveis a la Persona, a través del telèfon 93.379.00.50.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 25 setembre, 2020 - 14:15

El Centre Cívic Jardins de la Pau acull un espai per fer PCR a contactes de positius de COVID-19

L'Ajuntament del Prat ha cedit al Departament de Salut de la Generalitat una...

dijous, 24 setembre, 2020 - 08:30

“S’ha de tornar a l’escola formadora i al mateix temps acollidora”

Entrevista a Joana Cabré, pediatra al CAP Doctor Pujol i Capsada del Prat

dimecres, 23 setembre, 2020 - 13:15

Nova edició del Projecte Singular "Jove, al Baix tu decideixes!"

Per a joves que vulguin preparar-se com a auxiliar de magatzem al Centre de...