Esteu aquí

Cases d'en Puig, nova temporada

El Centre d'Informació Ambiental va fer dos anys el mes de juny passat. El seu funcionament diari l'ha convertit en un equipament molt actiu i dinàmic, que atreu un públic força heterogeni. Aquí presentem la programació del centre per a la temporada setembre-desembre.

dimecres, 1 octubre, 2003 - 02:00

Pel que fa a les exposicions, a més a més de la permanent "Un únic món. Sostenibilitat, Agenda 21 i indicadors ambientals", destaquen la de dibuixos del projecte de sensibilització mediambiental de Bambylor (Senegal), que es pot visitar fins al 12 d'octubre, i "El Prat sense fum", sobre els efectes nocius del tabac, del 17 d'octubre al 9 de novembre. També cal ressaltar la II Mostra de Treballs Escolars, del 12 de novembre al 8 de desembre, i el concurs de fotografia naturalista Delta del Llobregat, que es podrà visitar del 10 de desembre a l'11 de gener.

En el tema de les conferències i les xerrades previstes, totes per a les set de la tarda, el dia 23 d'octubre n'hi haurà una sobre la depuradora metropolitana; el 6 de novembre, sobre com es pot viure d'una manera saludable, a càrrec d'Arantxa Arnáiz; el 20 de novembre, sobre desenvolupament humà, ciutadans i participació social, a càrrec de Jordi de Cambra, de la UNESCO; i el 18 de desembre, sobre els ocells niadors del delta del Llobregat, a càrrec de l'ornitòleg Francesc Xavier Santaeufèmia.

Una de les ofertes més atractives de les Cases d'en Puig són els tallers, com els que ofereixen Esther Pardo i Lali Montané, als quals cal inscriure's amb antelació. Així, el 6 d'octubre n'hi haurà un sobre la mel i els seus derivats; els dies 20, 21 i 22 d'octubre, sobre el reciclatge de pots; el 3 de novembre, sobre sabons i detergents; els dies 17, 18 i 19 de novembre, sobre detalls aromàtics; l'1 de desembre, sobre petits trucs domèstics; i els dies 15, 16 i 17 de desembre, sobre la decoració de la taula el dia de Nadal.

Pel que fa als contes, Anna Garcia ens parlarà d'aventures a l'Índia els dies 5 d'octubre, 9 de novembre i 14 de desembre a les 12 h. La programació també preveu excursions i sortides naturalistes, com les que es faran a la muntanya de Sant Ramon (entre Sant Boi i Viladecans) el 20 de setembre i al parc dels Aiguamolls de l'Empordà el 22 de novembre; sense oblidar les tradicionals visites dels dissabtes al delta, els dies 25 d'octubre i 15 de novembre. Per poder fer totes aquestes sortides cal inscriure-s'hi prèviament. Amb motiu del Dia Mundial de les Aus, el 4 d'octubre, es farà una visita a les reserves del delta del Llobregat.

 

Cases d'en Puig

Centre d'Informació Ambiental del Prat
Plaça de l'Agricultura, 4
Tel. 933 709 002
Fax. 934 783 903

casesdenpuig@aj-elprat.es

Compartir

Noticies relacionades

Triatló

divendres, 15 octubre, 2021 - 10:45

Afectacions de trànsit pel XXV Triatló Ciutat del Prat

El proper diumenge, entre les 8 h del matí i les 2 h del migdia l’accés a la...
Aplec de la Tartana

divendres, 15 octubre, 2021 - 10:30

Torna l’Aplec de la Tartana

Després de la seva suspensió l’any passat a causa de la pandèmia, aquest...