Esteu aquí

Cas Carxofa, l'escape room virtual de la Palmira

Conegueu més a fons els projectes del centre jugant en línia

dilluns, 8 juny, 2020 - 17:30

La situació que estem vivint ens ha portat a pensar noves maneres de relacionar-nos i de connectar els nostres projectes a la ciutadania. De la mà de la comunitat i agents del territori, hem creat un escape room en línia perquè els veïns i veïnes continuïn fent vida a la Palmira des de casa, puguin tornar virtualment als espais de l'equipament i coneguin les activitats, projectes i entitats que formen part del dia a dia del centre.

Com és i què es necessita per a l'escape room

"El dia 13 de març del 2020 tota la població del Prat va quedar confinada a les seves cases a causa d'una pandèmia mundial. Si estàs llegint això és que no et va donar temps d'arribar a casa, i t'has quedat tancat a la Palmira."

Així és com comença l'aventura del #CasCarxofa, on s'han de trobar les últimes carxofes que queden al Prat i que estan amagades en algun racó de la Palmira. A través de recursos digitals com fotografies, vídeos i imatges i mitjançant diferents jocs, podrem seguir les pistes que ens portaran a l'últim quilo de Carxofa Prat. Per jugar només es necessita un ordinador amb connexió a internet. Hi ha arxius que poden donar problemes a les tauletes i als mòbils, per tant es recomana jugar amb un ordinador. 

En la realització de les proves de l'escape room han participat diversos agents i entitats del territori, fent de la creació del joc un treball col·lectiu: La Masia, l'Escola d'Arts en viu, la coral de la Unió Filharmònica del Prat de Llobregat, l'Associació de veïns i veïnes del Nucli Antic, El Prat Ràdio, Cal Trilla, el Rebost del Pagès, Interseccions, Cal Jaume Del Bitxot, Medi Obert i les veïnes assídues al centre.

Trobada en línia el 12 de juny

El tret de sortida de l'escape room serà el divendres 12 de juny a les 18 h amb una trobada en línia per jugar totes juntes. En aquesta trobada resoldrem dubtes, ens ajudarem amb pistes i compartirem una estona divertida. Podreu fer-nos consultes o compartir dubtes a través del nostre Instagram i Facebook o enviant-nos un email a ccpalmiradomenech@elprat.cat.

No us oblideu de compartir fotos mentre jugueu (sense fer spoilers!) a les xarxes socials amb l'etiqueta #cascarxofa i etiqueteu-nos per poder animar a la gent a participar!

 

 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 21 octubre, 2020 - 14:45

Els Centres Cívics de la ciutat apliquen les restriccions i mesures de seguretat indicades per la Generalitat

Les restriccions estaran vigents fins el proper 2 de novembre

dimecres, 21 octubre, 2020 - 14:15

Canvis en els dies i llocs per vacunar-se de la grip al Prat, per prioritzar els grups de risc

Gran èxit de la campanya: en tres dies s’han vacunat més de 4.000 pratencs i...
Imatge gràfica de la commemoració del Dia de les Escriptores, 2020

dimecres, 21 octubre, 2020 - 11:45

Commemoració del Dia de les escriptores

Un col•loqui sobre escriptores que van obrir camí, des de Teresa de Jesús...