Esteu aquí

Carlo Petrini, fundador de l'Slow Food, visita el Parc Agrari

S'interessa especialment per la carxofa Prat i pel pollastre Pota Blava

dilluns, 15 febrer, 2016 - 10:45

Carlo Petrini, fundador del moviment internacional Slow Food, ha visitat el Parc Agrari de Baix Llobregat per conèixer de prop aquest espai agrícola i la gastronomia que es desenvolupa al voltant del seus productes, especialment la carxofa Prat i el pollastre Pota Blava.

Petrini ha ofert a Cornellà una xerrada sobre els conceptes d'Slow Food i productes de Km 0. El projecte Slow Food consisteix a recuperar i catalogar aliments d'excel·lència que es troben en perill de desaparició.

Des de la seva creació el 1996, 1.519 productes de diferents països de tot el món han estat agregats a l'Arca del Gusto Slow Food. La carxofa Prat i el Pota Blava aspiren a formar-ne part.
 

 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 29 novembre, 2019 - 12:00

Les millors iniciatives emprenedores de la ciutat del darrer any reben els premis El Prat Emprèn

Premiats projectes de realitat virtual contra l’assetjament escolar i de...

dimecres, 27 novembre, 2019 - 11:30

El Centre de Promoció econòmica acull la 2aTaula d'Ocupació i Economia Social

S'hi comparteixen metodologies innovadores i experiències de bones pràctiques...

dimarts, 19 novembre, 2019 - 12:30

L’Institut Les Salines participa en la nova edició del MetròpolisFPLab

Projecte de col·laboració entre l’Àrea Metropolitana de Barcelona i la...