Esteu aquí

Carlo Petrini, fundador de l'Slow Food, visita el Parc Agrari

S'interessa especialment per la carxofa Prat i pel pollastre Pota Blava

dilluns, 15 febrer, 2016 - 10:45

Carlo Petrini, fundador del moviment internacional Slow Food, ha visitat el Parc Agrari de Baix Llobregat per conèixer de prop aquest espai agrícola i la gastronomia que es desenvolupa al voltant del seus productes, especialment la carxofa Prat i el pollastre Pota Blava.

Petrini ha ofert a Cornellà una xerrada sobre els conceptes d'Slow Food i productes de Km 0. El projecte Slow Food consisteix a recuperar i catalogar aliments d'excel·lència que es troben en perill de desaparició.

Des de la seva creació el 1996, 1.519 productes de diferents països de tot el món han estat agregats a l'Arca del Gusto Slow Food. La carxofa Prat i el Pota Blava aspiren a formar-ne part.
 

 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 juliol, 2020 - 14:30

La qualitat de l'aigua de la platja és excel·lent per al bany, segons la darrera analítica

L'Ajuntament ha establert a la platja totes les mesures necessàries per...

dijous, 2 juliol, 2020 - 09:30

El Mercat de Pagès torna al seu lloc habitual a la pl. de Pau Casals

Cal seguir respectant les mesures de distància i higiene i actuar amb...

dilluns, 22 juny, 2020 - 13:45

L'Ajuntament comença a retirar les pedres de la platja de Can Camins

Fa mesos que estava esperant el permís de la Generalitat per poder actuar