Esteu aquí

Carlo Petrini, fundador de l'Slow Food, visita el Parc Agrari

S'interessa especialment per la carxofa Prat i pel pollastre Pota Blava

dilluns, 15 febrer, 2016 - 10:45

Carlo Petrini, fundador del moviment internacional Slow Food, ha visitat el Parc Agrari de Baix Llobregat per conèixer de prop aquest espai agrícola i la gastronomia que es desenvolupa al voltant del seus productes, especialment la carxofa Prat i el pollastre Pota Blava.

Petrini ha ofert a Cornellà una xerrada sobre els conceptes d'Slow Food i productes de Km 0. El projecte Slow Food consisteix a recuperar i catalogar aliments d'excel·lència que es troben en perill de desaparició.

Des de la seva creació el 1996, 1.519 productes de diferents països de tot el món han estat agregats a l'Arca del Gusto Slow Food. La carxofa Prat i el Pota Blava aspiren a formar-ne part.
 

 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 2 juliol, 2025 - 14:15

Fruita Baix convida a brindar pel territori amb fruita de proximitat

De l’1 al 13 de juliol, 23 restaurants del Baix Llobregat oferiran còctels...

dimecres, 18 juny, 2025 - 09:00

Demà comença la preinscripció per al curs vinent a l’Escola de Persones Adultes Terra Baixa

El termini serà del 19 al 27 de juny