Esteu aquí

Capturem moments envers la dona, nova proposta expositiva virtual al CC Jardins de la Pau

La mostra, que s'anava a inaugurar divendres 13, es podrà visitar virtualment a la nostra web

divendres, 27 març, 2020 - 11:00

El passat divendres 13 de març estava prevista la inauguració de l'exposició "Capturem moments envers la dona", amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona. Degut a les circumstàncies actuals, l'activitat presencial al centre s'ha aturat, però hem volgut oferir l’oportunitat de visitar aquesta mostra a través del Flickr fent clic aquí.

Es tracta d’un recull d’imatges elaborades per les persones participants dels tallers de fotografia de Jardins de la Pau. Aquestes fotografies capturen diferents espais i moments del quotidià de les dones des de la visió dels alumnes que han participat. L’exposició s’ha coordinat des del centre i ha comptat amb la col·laboració i el suport dels professors/es dels tallers: Leandro García, Imma Quesada i Elena Álvarez.

M. Izaskun Ribas,del taller d’iniciació a la fotografia amb telèfon mòbil, ens mostra a través de les seves captures imatges de la dona i el mar, una relació de solitud, de reflexió, i també de treball i de lluita.

Anna Aragó, Olga Golovinskaya i Jose Luís Bravo del taller d’il·luminació interior i exterior, han treballat una sèrie fotogràfica on han volgut reflectir el procés de transformació de les dones, des de la invisibilització fins arribar al moment de major presencia i visibilització actual. Olga Golovinskaya també d’aquest taller ha volgut participar amb escenes quotidianes on la dona és la protagonista.

Ana Maria Domínguez, del taller d’iniciació a la fotografia amb càmera reflex, ha aportat unes imatges de les mans de la seva mare, unes mans que reflecteixen el treball de les dones, i David Rivas ha participat amb imatges del “Paraula de dones”, un espectacle en el que hi actuen dones de diferents perfils, edats i trajectòries i que des del 2011 organitzen el Teatre Kaddish i la Capsa.

Des de Jardins valorem el gran treball i la il·lusió dipositada de les persones participants per crear aquesta exposició, tot i que la podreu visitar de forma virtual, a la tornada es podran veure també les fotografies produïdes exposades al centre.

Capturem moments envers la dona

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 2 desembre, 2021 - 16:00

Converses literàries engega el curs amb contes dins i fora de les aules

Es reprenen les activitats familiars En el marc del projecte Converses literàries del programa Interseccions, di...

dijous, 2 desembre, 2021 - 15:30

La cafeteria del Ribera s'inaugura al desembre a càrrec de la Fundació Rubricatus

Convidem al veïnat a fer propostes per trobar el millor nom pel projecte

dilluns, 29 novembre, 2021 - 10:00

Indisciplinats, el cicle que trenca les disciplines

La Capsa, el dispositiu /Unzip i el Teatre L’Artesà presenten el festival...