Esteu aquí

Cap de setmana de música local a la Capsa

dilluns, 14 desembre, 2015 - 17:30

Coincidint amb la Fira Avícola del Prat, aquest cap de setmana La Capsa s’ha omplert de músiques de la ciutat. Divendres amb el concert final del projecte cocoon i dissabte una nit de ball i revival amb Soulkillers i The Flaming Shakers.

Divendres 11 era la data per tancar una nova edició del projecte Cocoon. Aquest projecte acompanya durant 6 mesos a bandes joves de la ciutat en un procés d’aprenentatge i evolució . En aquesta edició, Els Txemurris i Alfred Gc han estat les bandes que han participat d’aquest procés. A més dels seus concerts en què van mostrar una part de tot el que han après aquests mesos, van convidar també a dues bandes que van prendre part del projecte cocoon en les edicions de 2012 i 2013, Albufera i Milú respectivament.

En uns dies podreu escoltar i veure també les fotos, la cançó i el vídeoclip que l’AlfredGc i Els Txemurris han treballat en el marc d’aquest Cocoon i que penjarem a la web

Dissabte ens vam posar les sabates de ballar amb dues de les millors bandes locals que tenim per fer-ho. Soulkillers van enfilar-se a l’escenari amb un repertori i una actitud decidida per compartir una gran nit amb nosaltres mentre que The Flaming Shakers van treure els seus serrells i els grans hits de The Beatles per tancar la nit ben amunt.  

Soulkillers + The Flaming Shakers projecte Cocoon 2015

Compartir

Noticies relacionades

unzip_lablaika22.jpg

dijous, 23 juny, 2022 - 10:30

LAIKA- Laboratori de creació

Vasos comunicants entre espais d’aprenentatge

dimecres, 22 juny, 2022 - 12:00

'Volem volar' tanca el procés de creació d'aeris amb l'artista Maria Cavagnero

Aquest diumenge més d'una trentena de persones van poder gaudir de la presentació de la peça 'Volem Volar', ...

dimarts, 21 juny, 2022 - 12:00

Un estiu més, tornen les nits de Cinema i Música a la plaça Joan Garcia-Nieto

Aquesta serà la setena edició i la protagonitzaran, de nou, pel·lícules del...