Esteu aquí

Canvis en la circulació a la zona de l'estació

El divendres 25 es tallarà el passatge de l'Estació, al costat de l'escola de La Seda, a causa de les obres de soterrament de les vies.

dijous, 24 novembre, 2005 - 09:34

Amb el tall, que es farà divendres, dia 25, el carrer d'Enric Prat de la Riba, que ara és d'un sol sentit, en direcció a l'estació, esdevingui un carrer de doble sentit (com ho havia estat temps enrere).

La plaça del Pintor Grau Sala, des de la qual s'accedeix a l'escola de La Seda i a l'estació, actuarà com una rotonda cul-de-sac a efectes del trànsit.

Trasllat de l'estació
Cal recordar que, a principis de 2006, l'estació de Renfe tancarà en la seva ubicació actual per a traslladar-se cap a l'avinguda del Remolar. Quan això passi, el volum de trànsit de la plaça del Pintor Grau Sala es reduirà sensiblement.
 
Supressió d'aparcaments
La nova configuració del trànsit en aquesta zona obligarà a suprimir les places d'aparcament que hi ha actualment al carrer d'Enric Prat de la Riba i al passatge de l'Estació. L'alternativa pot ser el nou aparcament de Renfe situat al costat del pont de ca l'Alaio.

Compartir

Noticies relacionades

Carrer Ferran Puig

dimarts, 26 octubre, 2021 - 07:00

Prova pilot per identificar residus comercials

Els establiments que participen han d’utilitzar unes bosses gratuïtes per les...
Espigolada

divendres, 22 octubre, 2021 - 12:30

Èxit de participació a l’espigolada popular

Gairebé una vintena de persones han participat a una de les primeres...
Visita Uralde 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 19:30

Diverses personalitats polítiques s'informen sobre el terreny dels valors del Delta del Llobregat i la importància de preservar-lo

Atenen una crida de l'alcalde del Prat, Lluís Mijoler, que ha convidat entre...