Esteu aquí

Campionat de Natació de disminuïts psíquics

El Sagnier va acollir uns esportistes molt especials que es van ficar el públic a la butxaca.

divendres, 1 març, 2002 - 01:00

El passat diumenge   27 de gener es va   celebrar a la piscina   del Complex Esportiu   Municipal Sagnier,   el XXI Campionat   de Catalunya   de Natació Acell -   Special Olympics,   organitzat per la   Federació Catalana   d'Esports per a Disminuïts   Psíquics i   amb la col·laboració   del Departament   d'Esports de l'Ajuntament   del Prat.  
El campionat va ser   un èxit de participació,   de públic i   d'organització. Hi van concórrer   més de quatre-cents nedadors de   diferents entitats de tot Catalunya   i el públic que es va desplaçar   fins a aquestes instal·lacions   esportives va omplir durant tot   el dia les grades de la piscina,   que es van quedar petites per   acollir tota la gent que va voler   animar els esportistes que es van   llençar a l'aigua per demostrar   les seves capacitats.   Paral·lelament i fora de la piscina   es van dur a terme, durant tota   la jornada, diverses activitats,   tant per als participants com per   als acompanyants. Entre aquestes   activitats hi va haver projeccions   de vídeo i classes   d'aeròbic i de "cycling"   a càrrec de   monitors de la instal·lació.  

 

Medalles   per a tots  
Aquesta edició del   Campionat de Catalunya   de Natació per   a Disminuïts Psíquics   va assolir amb   escreix el seu objectiu   principal, el de la   participació dels   nedadors i el reconeixement   del seu   esforç. Per aquest   motiu tots els participants   van rebre medalles de   mans de les autoritats presents i   de les persones vinculades amb   el món esportiu del Prat, que van   donar suport al campionat i a tots   aquells que hi van participar.   

JAUME VILÀ  

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 21 novembre, 2019 - 08:15

El nombre d’usuàries del SIAD es manté però rep un 60 % més d'atencions que fa 10 anys

Actualment, atén prop de 500 dones a l’any, a qui ofereix més de 1.600...

dijous, 21 novembre, 2019 - 08:15

Dilluns 25N, acte central del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones

Un dia abans es farà la 7a Marxa El Baix Llobregat contra la violència masclista

dimecres, 20 novembre, 2019 - 14:15

Més de 30 persones participen a la 2a trobada del cicle “Apropa’t i opina: espai de convivència”

La tinença responsable d’animals en va ser el tema central