Esteu aquí

Campanya porta a porta sobre residus domèstics

Informadors passaran casa per casa per parlar sobre la gestió correcta dels residus domèstics.

dilluns, 25 abril, 2005 - 10:38

L'Ajuntament del Prat començarà els propers dies una campanya porta a porta per totes les llars de la ciutat per informar  la ciutadania sobre la millor manera de gestionar els residus que generem, fent èmfasi en la matèria orgànica i els mobles i trastos vells.

Matèria orgànica
La matèria orgànica és la fracció més important de la brossa domèstica (el 38%). Al Prat se'n fa la recollida selectiva mitjançant els contenidors marrons ubicats al carrer, on  hem de llençar totes les restes del menjar, closques d'ou i de fruita seca, pinyols d'oliva, ossos i espines de peix, marro de cafè i d'infusions, restes de plantes, taps de suro, tovallons de paper usats... La matèria orgànica recollida s'aprofita per fer compost (adob) per a les plantes, sempre que no s'hagi barrejat amb cap altre tipus de residu. Per això és molt important fer-ne una separació correcta.

Mobles i trastos vells
Trucant al 934 794 544 concertareu dia i hora perquè el servei de recollida de mobles i trastos vells de l'Ajuntament passi per la porteria de casa vostra a buscar: escales de mà, estufes, electrodomèstics petits i grans, bidets, wàters, ordinadors, mobles... Actualment es recullen el 70% de mobles i trastos vells que es generen al Prat, però encara hi ha persones que els abandonen al carrer i provoquen abocaments incontrolats.

Compartir

Noticies relacionades

Triatló

divendres, 15 octubre, 2021 - 10:45

Afectacions de trànsit pel XXV Triatló Ciutat del Prat

El proper diumenge, entre les 8 h del matí i les 2 h del migdia l’accés a la...
Aplec de la Tartana

divendres, 15 octubre, 2021 - 10:30

Torna l’Aplec de la Tartana

Després de la seva suspensió l’any passat a causa de la pandèmia, aquest...
CRAM

dilluns, 11 octubre, 2021 - 15:15

El CRAM allibera les tortugues Casimiro i Damm

Les dues portaven més de 10 anys en captivitat per tenir falta de visió a un...