Esteu aquí

Campanya policial contra els sorolls molestos

La Policia Local del Prat du a terme, del 13 al 26 de juny, una campanya de control dels sorolls que produeixen molèsties al veïnat.

dilluns, 13 juny, 2005 - 11:45

Un dels principals focus de soroll molest són les motos i ciclomotors, especialment els mesos d'estiu, en què moltes llars dormen amb les finestres obertes. Sovint, l'origen del soroll no es tant el motor com la forma de conduir aquests vehicles. Amb silenciadors eficients, en bon estat, amb un bon manteniment i una utilització del vehicle en un règim suau de revolucions, les motos i els ciclomotors no originen més molèsties que la resta de vehicles.

La campanya policial, doncs, estarà adreçada als vehicles de dues rodes, principalment als ciclomotors, i tindrà per objecte controlar els nivells de soroll que produeixen, reduir la contaminació acústica i sensibilitzar als usuaris d'aquests vehicles sobre la problemàtica.

També es controlaran la possibles infraccions que puguin cometre tant els turismes com els camions.

Els vehicles que incompleixin la normativa poden ser denunciats amb una multa de fins a 91 € i, a més, si el soroll és molt elevat, podran ser immobilitzats.

Altres fonts de soroll
De la mateixa manera es controlarà el soroll produït per la concentració de persones a la via pública en horari principalment nocturn i les molèsties que puguin provocar els locals d'oci.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 1 desembre, 2021 - 19:30

Primer any del model de gestió pública de l’atenció domiciliària del Prat, un dels primers municipis catalans a desmercantilitzar el servei

El ple aprova que el Servei d’Ajuda a Domicili (SAD) del Prat sigui gestionat...

dimecres, 1 desembre, 2021 - 13:45

El Prat commemorarà el Dia Internacional del Drets Humans amb diferents activitats

L'Organització de les Nacions Unides va establir el 10 de desembre com el Dia Internacional dels Drets Huma...