Esteu aquí

Campanya especial per fomentar el reciclatge als bars i restaurants de la ciutat

L’Àrea Metropolitana de Barcelona posa en marxa unes accions especials per conscienciar entre aquests tipus d’establiment la necessitat de llençar a cada contenidor corresponent la brossa que es genera al seu negoci.

divendres, 4 juny, 2021 - 14:15

Un dels àmbits comercials que genera més residus és el del conjunt de negocis del sector horeca: hotels, bars, restaurant, càmpings, discoteques i empreses de càtering. A la nostra ciutat, n’hi ha més 350 empreses dedicades a aquesta activitat econòmica, d’aquí la importància de que en facin una bona classificació de les escombraries que generen.

Per aquest motiu, l’AMB impulsa una campanya especial amb l’objectiu d’informar els i les propietàries d’establiments de l’obligatorietat de la recollida selectiva i ajudar-los en la seva tasca. Dins aquesta campanya, es podrà identificar els i les professionals que encara no fan la separació dels residus i fer una diagnosi, mitjançant un qüestionari específic, sobre l'estat de la recollida selectiva de residus.

Per una banda, les dades recollides per les persones que duen a terme la campanya seran introduïdes en una aplicació que generarà uns indicadors per saber-ne la situació de cada indret, i d’altra banda, s’entregarà material amb informació específica que ajudarà a millorar a separar els residus d’una manera més òptima.

Aquesta mateixa acció es durà a terme a la resta dels 35 municipis que conformen l’Àrea Metropolitana de Barcelona. En acabar, s’elaborarà un informe final amb totes les dades pertinents.

 

Compartir

Noticies relacionades

Arbres tempestes

dijous, 23 setembre, 2021 - 14:15

L’Ajuntament realitza més de vint intervencions als arbres malmesos per la darrera tempesta.

El departament de Manteniment i Serveis Urbans de la ciutat ha dut a terme...
Parc Barceloneta

dijous, 23 setembre, 2021 - 13:45

Comencen les obres d’urbanització del Parc Central del barri de la Barceloneta

Les feines consistiran en la creació d’un espai verd de més de 20.000 metres...