Esteu aquí

Campanya especial de control dels gossos en els espais públics

La Policia Local perseguirà l'incivisme de les persones a càrrec dels animals.

dimarts, 24 novembre, 2009 - 14:15

La Policia Local del Prat, en atenció a les demandes de la ciutadania, iniciarà el 25 de novembre, i fins el dia 9 de desembre, una campanya específica de control dels usos dels espais públics adreçada a la presència de gossos en aquests espais i, sobretot, a l'incivisme per part de les persones que tenen els animals al seu càrrec.

Portar els gossos deslligats, no recullir les seves deposicions o no complir la normativa en el cas dels gossos considerats potencialment perillosos és objecte de sanció.

El control es portarà a terme a tota la ciutat però de manera especial a les places, jardins i aquells llocs on la ciutadania fa arribar més sovint les seves queixes a la Policia Local, especialment per la presència d'excrements.

Aquesta campanya es troba dins la planificació anual del control dels espais públics de la Policia Local per corregir les actituds incíviques.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 1 desembre, 2021 - 19:30

Primer any del model de gestió pública de l’atenció domiciliària del Prat, un dels primers municipis catalans a desmercantilitzar el servei

El ple aprova que el Servei d’Ajuda a Domicili (SAD) del Prat sigui gestionat...

dimecres, 1 desembre, 2021 - 13:45

El Prat commemorarà el Dia Internacional del Drets Humans amb diferents activitats

L'Organització de les Nacions Unides va establir el 10 de desembre com el Dia Internacional dels Drets Huma...