Esteu aquí

Campanya especial de control del transport de mercaderies

La Policia Local del Prat en fa una vigilància intensiva durant aquesta setmana.

dijous, 10 maig, 2007 - 11:18

La Policia Local del Prat fa durant aquesta setmana una campanya específica de control del transport de mercaderies al seu pas pell nostre municipi.

El transports públic de mercaderies és una modalitat que està especialment regulada i que requereix d'un control específic per part dels agents de la Policia Local.

La manca de seguretat en els vehicles de transports de mercaderies (camions) és una de les causes d'accidents de trànsit que més repercussió tenen sobre la resta dels accidents.

Per aquest motiu, són objecte de control: les condicions de seguretat de les mercaderies, les autoritzacions administratives dels vehicles i dels conductors, el compliment per part dels conductors de la normativa especifica, i el correcte funcionament dels sistemes de control dels conductors i vehicles (com són el tacògraf i els limitadores de velocitat).

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 26 juliol, 2021 - 13:00

Campanya informativa de la Policia local sobre els consells de seguretat al domicili durant l’estiu

La coordinació dels cossos policials va contribuir a la reducció d’un 53%...
Fotografia de grup dels i les artistes que han participat en l'acció, amb l'alcalde Lluís Mijoler i altres regidores i regidors, davant d'un dels deu plafons.

dissabte, 24 juliol, 2021 - 13:00

Obres artístiques de gran format, a favor de preservar el delta i en contra d’ampliar l’aeroport, es poden veure al Camí de la Platja del Prat

L’Ajuntament del Prat i l’entitat artística Atòmica organitzen conjuntament...
Avinguda de la Verge de Montserrat

divendres, 23 juliol, 2021 - 13:30

Nou tractament fitosanitari a l’arbrat de la ciutat

Durant la setmana que ve, en horari nocturn, es realitzaran desinfeccions...