Esteu aquí

Campanya d'estalvi d'aigua a les escoles

Dins la campanya "El Prat, terra d'aigua" s'ha establert la col·laboració amb diferents centres docents de la ciutat per fomentar l'estalvi de l'aigua i el seu ús racional i sostenible.

dimecres, 15 març, 2006 - 09:52

La campanya la duen a terme l'Ajuntament del Prat i Aigües del Prat, amb la col·laboració de la Caja de Ahorros del Mediterráneo (CAM).

El primer centre amb què s'ha signat el conveni és l'IES Ribera Baixa, que ja fa quatre anys que treballa amb el programa d'educació ambiental L'Ecoauditoria de l'Aigua, que ja ha donat resultats ben visibles en la davallada del consum d'aigua i en la factura.

La signatura del conveni es va fer el 8 de març al Saló de Plens de l'Ajuntament. L'IES Ribera Baixa va rebre la placa Aquesta escola té el cor d'aigua i es va comprometre a treballar perquè la gestió de l'aigua al centre sigui racional i sostenible.

Estalvi també a casa
El conveni també estableix qeu els alumnes continuaran amb l'Ecoauditoria de l'aigua però, a més, també la faran a casa seva, on avaluaran el consum d'aigua i proposaran accions de millora a les seves famílies.

L'Ajuntament farà, a les famílies que ho volguin, visites personalitzades als domicilis per tal de donar-los pautes senzilles per afavorir l'ús racional i sostenible de l'aigua.

Compartir

Noticies relacionades

Triatló

divendres, 15 octubre, 2021 - 10:45

Afectacions de trànsit pel XXV Triatló Ciutat del Prat

El proper diumenge, entre les 8 h del matí i les 2 h del migdia l’accés a la...
Aplec de la Tartana

divendres, 15 octubre, 2021 - 10:30

Torna l’Aplec de la Tartana

Després de la seva suspensió l’any passat a causa de la pandèmia, aquest...
CRAM

dilluns, 11 octubre, 2021 - 15:15

El CRAM allibera les tortugues Casimiro i Damm

Les dues portaven més de 10 anys en captivitat per tenir falta de visió a un...