Esteu aquí

Campanya de controls d'alcoholèmia de la Policia Local

Durant les nits del cap de setmana i les festes nadalenques.

dijous, 14 desembre, 2006 - 09:52

Dins del programa de controls preventius d'alcoholèmia establerts conjuntament per Mossos d'Esquadra i les policies locals de Catalunya, la Policia Local del Prat efectuarà, durant les nits d'aquest cap de setmana, controls a diferents punts de la ciutat.

També es faran controls de forma aleatòria en diferents punts de la ciutat en horari de tarda i vespre durant tots aquest dies propers a les festes nadalenques, atenent a que aquests dies es detecta un augment del consum de begudes alcohòliques. 

Els controls d'alcoholèmia són una de les prioritats en la lluita contra l'accidentalitat, així com el control de la velocitat i la utilització dels mecanismes de seguretat passiva (cinturó de seguretat del conductor i ocupants del vehicle, mecanismes de retenció infantil i el casc homologat en les motos).

Pèrdua de punts
Cal recordar que el fet de conduir amb una taxa d'alcoholemia superior a la permesa pot comportar, a més de ser denunciat administrativament, la pèrdua de fins a 6 punts del permís de conduir. Si el grau d'alcoholemia és elevat i presenta símptomes evidents de conduir sota els efectes de begudes alcohòliques el conductor pot arribar ser imputat en un delicte contra la seguretat del trànsit.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 21 setembre, 2020 - 08:45

La pl. de l'Església serà més accessible i tindrà més ombra

Les obres, proposades pels pressupostos participatius, han començat aquesta...

divendres, 18 setembre, 2020 - 14:45

Engega un procés participatiu per a un nou Pla Local d’Habitatge

Un cop fetes l’anàlisi i la diagnosi de la situació de l’habitatge al Prat,...

divendres, 18 setembre, 2020 - 13:30

La Generalitat activa l'alerta per inundacions a causa dels ruixats

Del migdia de divendres al de dissabte es poden superar els llindars de 30 mm...