Esteu aquí

Campanya de civisme sobre bicis, patins, patinets i monopatins

TEMES: Urbà

L'Ajuntament reparteix fulls de mà per instituts i centres esportius, que es poden bescanviar a El Lloro per una polsera reflectora

dimarts, 3 febrer, 2015 - 10:27

L'Ajuntament del Prat està duent a terme aquesta setmana una campanya de civisme que, sota el lema "Amb tu, un Prat millor", s'adreça a les persones usuàries de bicicletes, patins, patinets i monopatins.

La campanya consisteix en repartir fulls de mà a instituts i centres esportius en els quals es recorda que aquests vehicles han de circular amb precaució i respecte, especialment envers els vianants; seguir les normes de circulació i convivència; posar-se casc (en el cas de les bicis, és obligatori per als menors de 16 anys); i fer-se veure utilitzant elements reflectants.

Agents cívics reparteixen els fulls de mà entre els joves, principals usuaris d'aquests vehicles, o bé els pengen del manillar de les bicicletes aparcades. Els fulls de mà es poden bescanviar per una polsera reflectora al l'equipament de joventut d'El Lloro (c. Mariscal Joffre, 3).

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 5 agost, 2019 - 09:15

Els dies 7, 8, 11 i 12 es farà tractament fitosanitari d'arbrat urbà

Les operacions es duran a terme en horari nocturn i l'objectiu és eliminar...

dimecres, 31 juliol, 2019 - 08:45

Nova tongada d'asfaltatge de carrers durant l'estiu

Durant les properes setmanes, l'Ajuntament asfaltarà diversos trams de carrers a la ciutat, que durant els treballs quedaran tallats al trànsit: · Del dim...

dimecres, 31 juliol, 2019 - 08:45

L'Ajuntament instal·la dues taules per jugar a escacs al carrer

Properament col·locarà tres taules de ping-pong