Esteu aquí

Calendari 2002 del delta del Llobregat

Nova edició del calendari del delta del Llobregat, que s'edita des del 1992.

dimarts, 1 gener, 2002 - 01:00

Aquest calendari ja s'ha convertit en una tradició consolidada que arriba per aquestes dates. El seu objectiu sempre ha estat el mateix: difondre la riquesa natural del delta i l'elevada diversitat biològica del nostre territori. La seva finalitat pràctica garanteix la continuïtat del missatge que transmet. Com que ja fa onze anys que es publica sense interrupcions, ja hi ha col·leccionistes que el demanen cada any i el conserven.

El seu tiratge també ha augmentat amb el temps, i ara supera els 7.500 exemplars anuals. Arriba a administracions, universitats, escoles, institucions, entitats i particulars de tot Catalunya i altres indrets de l'estat, fins i tot de l'estranger. Com a dada curiosa, durant aquests anys han aparegut alguns clons del calendari a Catalunya, Andalusia i, fins i tot, a Grècia. En aquests anys, els temes del calendari han estat els següents: una visió general del delta, les aus, les platges, la flora, els aiguamolls, les papallones, les pinedes, els microorganismes aquàtics, els cultius, els insectes i, per a l'any 2002, els ocells del delta. L'any 1999 es va editar un cartell que recollia les imatges dels calendaris del període 1992-1999, que són un testimoni eloqüent de la biodiversitat del nostre delta.

Pau Esteban

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 1 juliol, 2020 - 08:45

Comença la compensació dels títols de transport integrats no utilitzats durant l’estat d’alarma

Les persones que no han fet servir el seu títol des del 14 de març podran...
Fartets

dilluns, 29 juny, 2020 - 15:00

Fartets criats al Zoo s’alliberen en una bassa del delta del Llobregat

L’objectiu del pla de reintroducció és crear nuclis poblacionals de Fartets...
Aparcament bicicletes platja

dilluns, 29 juny, 2020 - 14:30

180 persones fan servir els nous aparcaments gratuïts i vigilats per a bicicletes de la platja del Prat en els seus primers 4 dies de funcionament

L’Ajuntament del Prat va posar en marxa aquests aparcaments dijous passat,...