Esteu aquí

Calendari 2002 del delta del Llobregat

Nova edició del calendari del delta del Llobregat, que s'edita des del 1992.

dimarts, 1 gener, 2002 - 01:00

Aquest calendari ja s'ha convertit en una tradició consolidada que arriba per aquestes dates. El seu objectiu sempre ha estat el mateix: difondre la riquesa natural del delta i l'elevada diversitat biològica del nostre territori. La seva finalitat pràctica garanteix la continuïtat del missatge que transmet. Com que ja fa onze anys que es publica sense interrupcions, ja hi ha col·leccionistes que el demanen cada any i el conserven.

El seu tiratge també ha augmentat amb el temps, i ara supera els 7.500 exemplars anuals. Arriba a administracions, universitats, escoles, institucions, entitats i particulars de tot Catalunya i altres indrets de l'estat, fins i tot de l'estranger. Com a dada curiosa, durant aquests anys han aparegut alguns clons del calendari a Catalunya, Andalusia i, fins i tot, a Grècia. En aquests anys, els temes del calendari han estat els següents: una visió general del delta, les aus, les platges, la flora, els aiguamolls, les papallones, les pinedes, els microorganismes aquàtics, els cultius, els insectes i, per a l'any 2002, els ocells del delta. L'any 1999 es va editar un cartell que recollia les imatges dels calendaris del període 1992-1999, que són un testimoni eloqüent de la biodiversitat del nostre delta.

Pau Esteban

Compartir

Noticies relacionades

Sant Joan 2021

divendres, 18 juny, 2021 - 09:00

La platja, tancada la revetlla de Sant Joan per seguretat

A partir de les 8 del vespre no s'hi podrà accedir en cotxe, transport públic...
Ni Un Pam Més

dijous, 17 juny, 2021 - 14:30

L’Ajuntament convida la ciutadania a expressar el rebuig a l’ampliació de l’aeroport i en defensa del Delta penjant domassos al balcó

Se'n podrà recollir un per domicili en diferents espais municipals. La...