Esteu aquí

Cal retirar 500 vehicles del circuit de la cursa

A partir de les 17 h de dissabte, dia 26.

dimecres, 23 febrer, 2005 - 09:39

Diumenge 27 de febrer, a partir de primera hora del matí, se celebren curses de marxa atlètica per un circuit urbà, fonamentalment per l'avinguda Verge de Montserrat.

Els vehicles estacionats en el circuit, gairebé 500, hauran de retirar-se a partir de les 17 h del dissabte 26 de febrer. A partir d'aquesta hora, la Policia Local començarà a contactar telefònicament amb els propietaris dels vehicles aparcats en el recorregut de la cursa, per tal de demanar-los que els retirin. Si no localitzen el propietari, el vehicle serà retirat per la grua.

En els darrers dies, la Policia Local ha fet una campanya informativa entre el veïnat de la zona afectada.

De 7 a 15 h de diumenge restaran tancats al trànsit de vehicles els trams següents: Verge de Montserrat entre Frederica Montseny i Jaume Casanovas, en tots dos sentits; Frederica Montseny entre Apel·les Mestres i Pompeu Fabra; Pompeu Fabra entre Frederica Montseny i Dolores Ibárruri; i Dolores Ibárruri entre Pompeu Fabra i Verge de Montserrat. A més, els usuaris dels guals privats no podran sortir ni entrar als seus garatges.

Plànol del recorregut
En el document situat a peu de pàgina us podeu descarregar un plànol (format Pdf) amb el recorregut, les zones d'aparcament prohibit i les zones proposades com a aparcament alternatiu.

Compartir

Noticies relacionades

Triatló

divendres, 15 octubre, 2021 - 10:45

Afectacions de trànsit pel XXV Triatló Ciutat del Prat

El proper diumenge, entre les 8 h del matí i les 2 h del migdia l’accés a la...
Aplec de la Tartana

divendres, 15 octubre, 2021 - 10:30

Torna l’Aplec de la Tartana

Després de la seva suspensió l’any passat a causa de la pandèmia, aquest...