Esteu aquí

Bons resultats del Punt d’Atenció a l’Emprenedor del Prat

Aquest punt d'assessorament a persones emprenedores s'ha situat en 12ena posició al rànquing provincial de PAE del tercer trimestre de 2019 pel que fa al nombre d'altes.

dilluns, 28 octubre, 2019 - 16:30

El punt PAE del Prat se situa el tercer trimestre de 2019 en dotzena posició en nombre d’altes, en el rànquing dels 41 punts d’atenció a l’emprenedor de la província de Barcelona.

Des del Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE) de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament del Prat de Llobregat, es poden tramitar la constitució de les empreses amb la forma jurídica d’Empresari individual, Societat Civil Privada i Societat Limitada. El servei és totalment gratuït per a les persones emprenedores, tot i que, en el cas de constituir una SL, hauran de comptar amb les despeses que es generin en concepte d’aranzels o taxes (honoraris de Notaria i Registre Mercantil).

Si voleu constituir una empresa, podeu demanar cita prèvia trucant al telèfon del Centre de Promoció Econòmica (93 478 68 78) o contactar-hi per correu electrònic (puntpae@elprat.cat). Presencialment, podeu anar al Centre de Promoció Econòmica (Carrer de les Moreres, 48 , del Prat de Llobregat). 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 19 novembre, 2019 - 12:30

L’Institut Les Salines participa en la nova edició del MetròpolisFPLab

Projecte de col·laboració entre l’Àrea Metropolitana de Barcelona i la...

dimarts, 19 novembre, 2019 - 11:15

Comprar a les botigues de Verge de Montserrat pot tenir premi

Se sortejaran més de 1.000 € en vals de compra per valor de 20 € cadascun

divendres, 15 novembre, 2019 - 12:30

85 empreses, distingides per col·laborar amb programes per a l’ocupació de l'Ajuntament

Les distincions es lliuren durant la 3a Jornada Empreses per l'Ocupació