Esteu aquí

Bons resultats del Punt d’Atenció a l’Emprenedor del Prat

Aquest punt d'assessorament a persones emprenedores s'ha situat en 12ena posició al rànquing provincial de PAE del tercer trimestre de 2019 pel que fa al nombre d'altes.

dilluns, 28 octubre, 2019 - 16:30

El punt PAE del Prat se situa el tercer trimestre de 2019 en dotzena posició en nombre d’altes, en el rànquing dels 41 punts d’atenció a l’emprenedor de la província de Barcelona.

Des del Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE) de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament del Prat de Llobregat, es poden tramitar la constitució de les empreses amb la forma jurídica d’Empresari individual, Societat Civil Privada i Societat Limitada. El servei és totalment gratuït per a les persones emprenedores, tot i que, en el cas de constituir una SL, hauran de comptar amb les despeses que es generin en concepte d’aranzels o taxes (honoraris de Notaria i Registre Mercantil).

Si voleu constituir una empresa, podeu demanar cita prèvia trucant al telèfon del Centre de Promoció Econòmica (93 478 68 78) o contactar-hi per correu electrònic (puntpae@elprat.cat). Presencialment, podeu anar al Centre de Promoció Econòmica (Carrer de les Moreres, 48 , del Prat de Llobregat). 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 27 maig, 2020 - 15:30

L’Ajuntament del Prat avança les principals línies del Pla de mesures de xoc i de reactivació econòmica davant de la crisi de la Covid-19

L’Ajuntament treballa des de fa setmanes els continguts d’aquest pla de xoc...
mercadet sant cosme .jpg

dimecres, 27 maig, 2020 - 13:30

El Mercadet setmanal de Sant Cosme reobre amb la meitat de les parades

El Mercadet setmanal reobre parcialment, adequat amb mesures de seguretat....
L'alcalde Mijoler, reunit telemàticament amb el Prat Empresarial.

divendres, 22 maig, 2020 - 15:00

L’alcalde Mijoler es reuneix amb el Prat Empresarial i aborda les línies de col•laboració per reactivar el teixit econòmic de la ciutat

Més de vint empreses de la ciutat s’han reunit aquest matí amb el batlle...