Esteu aquí

“Bolereando”, activitat destacada del Programa de Lleure la Gent Gran de gener

També continua el cicle de passejades de la Diputació de Barcelona amb una caminada fins a la platja del Prat el dimarts 21 de gener

dimarts, 14 gener, 2020 - 13:15

El proper dissabte 18 de gener a les 18:30 h es durà a terme, al Teatre Modern, “Bolereando”, un concert de cançons de Cuba i boleros. L'activitat que s’enmmarca dins del programa municipal de lleure de la Gent Gran, pel qual encara queden entrades disponibles, tot i la gran demanda inicial.

Les entrades, que són gratuïtes, es poden passar a recollir pel Punt de la Gent Gran (pl. Agricultura, 4) de 9 a 13 h fins aquest divendres o també al Teatre Modern el mateix dia de l’activitat.

Passejada a la platja del Prat

D'altra banda, el proper dimarts 21 de gener continuarà el cicle de passejades de la Diputació de Barcelona per a la gent gran. Aquesta vegada el Prat serà el protagonista ja que els caminaires visitaran la platja de la nostra ciutat, sortint des del parc Nou. Les places són limitades i es poden formalitzar al Punt de la Gent Gran. El preu és de 5 euros.

Programa municipal de lleure de la Gent Gran

El programa de lleure es dirigeix a tota la població gran del Prat i es reflecteix en tota una sèrie de propostes que abasten àmbits d’animació, participació i manteniment físic i psíquic. Els objectius bàsics són estimular i motivar la persona, mantenir-la en plena forma física i psíquica i ajudar-la a integrar-se en les activitats de la ciutat.

Per a més informació sobre les activitats del Programa Municipal de lleure de la Gent Gran us podeu adreçar personalment al Punt de la Gent Gran de les Cases d’en Puig (pl. Agricultura, 4) de dilluns a divendres de 9 a 13 h o també trucant al telèfon 93 379 00 50 (extensió 5616).
 

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 3 agost, 2020 - 13:00

Agents cívics nocturns treballaran pel compliment de les normes de prevenció de la COVID-19

També vetllaran per la bona convivència i civisme als espais públics durant...

dilluns, 3 agost, 2020 - 10:30

Aquest estiu l'Ajuntament visitarà les piscines d'ús públic del Prat que inclouen centres esportius i hotels

El seguiment inclou la revisió de les mesures de prevenció i higiene en el...

divendres, 31 juliol, 2020 - 11:30

Actualització de la normativa de les reunions a les comunitats veïnals

Màxim 10 persones, mascareta i distància d'1,5 metres